Philips

Philips Hue Explore Vägglampa 1x6W 230V

Art.nr: 8718696168851
1 249 Kr
Denna produkt finns för närvarande ej i lager.
Lagerstatus: 0
Leveranstid: -

Explore är en ny familj med dekorativa armaturer som kommer inkluderade med en Philips Hue White Ambience ljuskälla. Familjen Explore har en väldigt modern och stilig design med en huvudstycke i frostat glas som ger ifrån sig ett fantastiskt mjukt ljus till omgivningen. Detta samtidigt som huvudstycket även fungerar som en spotlight som skiner mer starkt på den ytan du vill ha belyst.

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Förutom armaturen ingår i detta paket:

1st Hue Hue White Ambiance 6W B39 E14

1st Hue Dim Switch 

Hue White Ambiance

Visste du att belysning kan förenkla din vardag? Med Philips White Ambiance kan du få tillbaka energin, väckas på morgonen, få hjälp att läsa eller bara koppla av. Du bestämmer! Detta gör du enkelt med antingen ett knapptryck i Hue-applikationen eller med hjälp av Hue dimmern. Gör dina dagliga rutiner till stunder att njuta av. Ställ in valfri nyans av vitt ljus, från energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ett perfekt val för den sociala konsumenten som uppskattar välmående i hemmet.


4 olika ljusinställningar (Kelvin)

Ljus påverkar ditt humör, beteende och rutiner. Ställ in rätt stämning med hjälp av ljus under hela året. Fyra knappar för de olika ljusinställningarna. Genom ljusinställningen avslappna(Relax) får du ett behagligt mjukt sken av vitt ljus i ljusstyrkan 2200 kelvin. När du känner för att läsa(Read) kan du justera ljusinställningen upp mot 2900 kelvin med ett enkelt knapptryck som ger ett starkare vitt ljus. Tredje ljusinställningen på 4300 kelvin hjälper dig att koncentrera(Concentrate) och passar mycket väl vid studier eller arbete. Den sista ljusinställningen som höjer energin(Energize) i hemmet ligger på 6400 kelvin i ljusstyrka och passar utmärkt i samverkan med dagsljus.


Dimmer

Dimmern kan placeras överallt tillsammans med den lilla dockningsstationen som är trådlös. Dimmern används som antingen fjärrkontroll eller som en ljusknapp på väggen.


Naturligt vitt ljus

En ljuskälla med vackra och naturliga vita ljus. Genom appen på din smarta enhet kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, allt från kallt energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Du kontrollerar och styr- inte för ljust, inte för mörkt.


Kontroll via smarta enheter
Genom att synkronisera dina lampor och anslutna till din Philips HUE-brygga, kan du styra belysningen trådlöst från alla rum i hemmet. Därmed sköts all kontroll av ljus från din smarttelefon eller surfplatta vart du än i världen befinner dig.

 

 • Dimbar och ställbar färgtemperatur
 • Effekt: 6W
  Totalt ljusflöde för armatur: 470 lm
 • Lampans livslängd 25 000h
  Material: Metall och glas
  Färg:  vit
  Höjd: 27,1cm
 • Djup: 19,8  cm
 • Bredd: 11,5 cm
 • Lampsockel: E14


Spänning: 230V AC 50Hz
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här