Relä Z-Wave


FiltreraUtvalt från fyndhörnan
Relä Z-Wave -

Det smarta hemmet startar med Z-Wave brytare

Det smarta hemmet handlar om att automatisera och sömlöst styra önskade funktioner hos dina elektroniska enheter. Med en Z-Wave-brytare och -knappar kan du styra saker i ditt hem och slå av eller på dem. Du behöver varken vara hemma eller ens i närheten av din bostad för att kontrollera elektriska anordningar, dörrar och belysning. Det gör inte bara ditt hem säkrare, du kan även spara energi genom att styra hur mycket värme och el din bostad förbrukar.

Letar du efter Zigbee-relän? Kolla HÄR!


Smarta Z-Wave brytare och reläer

Om du skulle installera en Qubino Flush Relay, eller relä som det heter på svenska, kan du på ett smart sätt kontrollera och styra hemmets olika enheter när du till exempel är på jobbet. I appen får du meddelande om du glömt garageporten öppen och kan stänga den med ett klick. Du kan styra allt du har kopplat upp, som belysning, ventilation, värme och andra anordningar med denna mottagare och strömbrytare. Dessutom är Z-Wave-kontrollerna trådlösa.

Andra produkter i denna kategori är till exempel Nano Switch, en strömbrytare som på ett smidigt sätt hanterar belysningen och gör den responsiv. Den reagerar på allt från ljusstyrka till rörelse, tid på dagen och alla de andra scenarion du själv har bestämt att den ska reagera på. Detta för att göra ditt hem anpassat efter dina behov och dina vanor. En fjärrbrytarmottagare med den allra nyaste Z-Wave-tekniken finns även i vårt sortiment. Denna har funktionen on/off för lampor och andra elektroniska anordningar. Dessa pluggar kan också användas för att öka räckvidden på Z-Wave-nätverket.

Enklare än någonsin att montera brytare

Det är lätt att montera på en ny, smart brytare på den gamla brytarens plats. Sedan är det bara att koppla upp mot elnätet och ansluta trådlöst till Z-Wave-nätverket. Efter det är du igång och kan styra ditt hem via din smartphone eller surfplatta, var du än befinner dig. En plug in-switch, eller fjärrbrytarmottagare, kopplar du in på samma sätt som en vanlig kontakt i ett vanligt uttag. Det blir inte enklare än så.