Om m.nu

m.nu föddes ur idén att ge er kunder tillgång till ny och spännande teknik. Till en början såldes trådbundna sensorer via e-post, men snabbt blev det uppenbart att efterfrågan på de produkter vi tillhandahöll var för stor för att hanteras via e-post och webbutiken startades därför 2007.
I takt med att ni kunder blev fler blev produkterna till det smarta hemmet fler - och framförallt trådlösa.

I dag levererar vi produkter till det smarta hemmet samt hobbyelektronik till tiotusentals kunder varje år. Varje paket packas med omsorg av vår egen personal i våra egna lokaler. Syftet är samma som tidigare; vi vill kunna ger er kunder möjlighet att leva lite smartare, lite enklare och mycket roligare.

Några av framgångsfaktorerna i vår verksamhet är snabba leveranser, unika produkter och att vi kan produkterna via säljer.
Att vi år efter år är topprankade på Prisjakt vittnar om allt detta.Adress:
m punkt nu Sverige AB
Idögatan 39G
582 78 Linköping
Sverige

Telefon:
013-353403Bankgiro: 
5921-3082
Organisationsnummer:
556871-8133

Momsregistreringsnummer: SE556871813301
Trygghet vid köp


Vi strävar hela tiden efter att ha nöjda kunder - och enligt de omdömen våra kunder lämnat på Prisjakt lyckas vi bra med detta. Det är tryggt och enkelt att handla av oss!
Vår affärsidé


Genom att erbjuda unika produkter och snabba leveranser är m punkt nu det självklara valet för köp av prylar för smarta hem och hobbyelektronik.
Vår vision 


Vi ska ha Sveriges nöjdaste kunder och fortsätta att vara ledande på den svenska hemautomationsmarknaden. Tack vare ökad företagsförsäljning kommer våra smarta produkter för smarta hem att finnas i alla svenska hem och bidra till en smartare, tryggare, enklare och roligare vardag.Villkor för tävlingar i M punkt nu Sverige AB:s sociala medier


Tävlingen organiseras av M punkt nu Sverige AB och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.

Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt namn och tävlingsbidrag på M punkt nu Sverige AB:s sociala medier samt m.nu.

I tävlingar som anordnas på Facebook och/eller Instagram av M punkt nu Sverige AB, deltar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp (om inget annat anges).

Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter och kan inte heller bytas ut mot annan/andra produkter till ett likvärdigt pris. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Anställda på M punkt nu Sverige AB och deras närstående tillåts inte att delta i M punkt nu Sverige AB:s tävlingar på sociala medier.

Facebookprofilen/Instagramprofilen du tävlar från, måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler.

Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kan komma att tas bort utan förvarning.

Samtliga vinnare utses av en jury ledd av M punkt nu Sverige AB. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnaren utannonseras i den kanal som tävlingen sker från, där vinnaren/vinnarna informeras om vinsten.

Inom 7 dagar efter detta ska vinnaren/vinnarna via personligt meddelande uppge kontaktuppgifter, adress samt personnummer för leverans av vinsten.

Om inte vinnaren kontaktar M punkt nu Sverige AB inom 7 dagar från offentliggörandet av vinnaren har M punkt nu Sverige AB rätt att utse en ny vinnare.

När du deltar i tävlingarna godkänner du M punkt nu Sverige AB tävlingsregler och villkor.