Om m.nu

m.nu föddes ur idén att ge er kunder tillgång till ny och spännande teknik. Till en början såldes trådbundna sensorer via e-post, men snabbt blev det uppenbart att efterfrågan på de produkter vi tillhandahöll var för stor för att hanteras via e-post och webbutiken startades därför 2007.
I takt med att ni kunder blev fler blev produkterna till det smarta hemmet fler - och framförallt trådlösa.

I dag levererar vi produkter till det smarta hemmet samt hobbyelektronik till tiotusentals kunder varje år. Varje paket packas med omsorg av vår egen personal i våra egna lokaler. Syftet är samma som tidigare; vi vill kunna ger er kunder möjlighet att leva lite smartare, lite enklare och mycket roligare.

Några av framgångsfaktorerna i vår verksamhet är snabba leveranser, unika produkter och att vi kan produkterna via säljer.
Att vi år efter år är topprankade på Prisjakt vittnar om allt detta.Adress:
m punkt nu Sverige AB
Skogslyckegatan 7
587 26 Linköping
Sverige 
Telefon:
013-353403
Bankgiro: 
5921-3082
Organisationsnummer:
556871-8133

Momsregistreringsnummer: SE556871813301

Ekonomi


Företagets ekonomiska status och utveckling kan du se på allabolag.se.


Våra årsredovisningar kan du ladda ner gratis här:Årsredovisning 2017-05-01 - 2018-04-30
Årsredovisning 2016-05-01 - 2017-04-30
Årsredovisning 2015-05-01 - 2016-04-30
Årsredovisning 2014-05-01 - 2015-04-30
Årsredovisning 2013-05-01 - 2014-04-30
Årsredovisning 2012-05-01 - 2013-04-30
Årsredovisning 2011-11-21 - 2012-04-30
Trygghet vid köp


Vi strävar hela tiden efter att ha nöjda kunder - och enligt de omdömen våra kunder lämnat på Prisjakt lyckas vi bra med detta. Det är tryggt och enkelt att handla av oss!
Vår affärsidé


Genom att erbjuda unika produkter och snabba leveranser är m punkt nu det självklara valet för köp av prylar för smarta hem och hobbyelektronik.
Vår vision 


Vi ska ha Sveriges nöjdaste kunder och fortsätta att vara ledande på den svenska hemautomationsmarknaden. Tack vare ökad företagsförsäljning kommer våra smarta produkter för smarta hem att finnas i alla svenska hem och bidra till en smartare, tryggare, enklare och roligare vardag.Verksamhetspolicy

Hela vår verksamhet omfattas av vårt ledningssystem som är uppbyggt enligt kraven i SS-EN ISO 9001:2015, SS-EN ISO 14001:2015 samt AFS 2001:1 Systematiskt arbetsmiljöarbete.
Vår verksamhetspolicy sammanfattar våra tankar och agerande gällande kvalitet, arbetsmiljö och miljö. Policyn ligger till grund för våra verksamhetsmål och dess uppföljning. Verksamheten inom samtliga tre områdena utgår från gällande lagar och krav.
Ledningssystemet omfattar hela verksamheten i Linköping och gäller samtliga produkter och tjänster som tillhandahålls till våra kunder oavsett vem kunden är och var kunden befinner sig.Kvalitetspolicy

Ledord: Kundfokus + Förbättring

Vi vill uppfylla och överträffa kundernas behov och förväntningar. Våra produkter skapar värde och bidrar till våra kunders framgång och vi ger kunderna möjligheter att genomföra välinformerade val för att skapa en smartare och roligare vardag. Vi arbetar med kontinuerliga förbättringar av våra processer samt ser till att personalen får möjlighet att utveckla sin kompetens så att vi har möjligheter att finna nya smarta produkter och lösningar för att ännu bättre uppfylla våra kunders behov.


Arbetsmiljöpolicy

Ledord: Förebyggande + Delaktighet

Tack vare vårt förebyggande arbete uppnår vi en god arbetsmiljö, såväl fysisk som psykosocial. Vi arbetar ständigt med att förhindra tunga lyft och statiska arbetsställningar. Personalen ska ha förutsättningar att känna gemenskap, trygghet och arbetsglädje. Samtliga medarbetare ska behandlas med respekt och företaget tolererar inga former av trakasserier eller diskriminering. Alla medarbetare tar eget ansvar för att medverka till skapandet och upprätthållandet av en god arbetsmiljö.


Miljöpolicy

Ledord: Medvetenhet + Möjligheter

För att bidra till en hållbar utveckling och minskad miljöbelastning så genomsyras hela vår verksamhet av en medvetenhet kring hur våra val och processer påverkar vår omgivning. Vi arbetar aktivt för att göra bra miljöval gällande leverantörer, avfallshantering och resursanvändning. Många av våra produkter hjälper dessutom våra kunder att minska sin egen belastning på miljön, exempelvis produkter som bidrar till minskad energiförbrukning.


Villkor för tävlingar i M punkt nu Sverige AB:s sociala medier


Tävlingen organiseras av M punkt nu Sverige AB och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook eller Instagram.

Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.

Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt namn och tävlingsbidrag på M punkt nu Sverige AB:s sociala medier samt m.nu.

I tävlingar som anordnas på Facebook och/eller Instagram av M punkt nu Sverige AB, deltar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp (om inget annat anges).

Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter och kan inte heller bytas ut mot annan/andra produkter till ett likvärdigt pris. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Anställda på M punkt nu Sverige AB och deras närstående tillåts inte att delta i M punkt nu Sverige AB:s tävlingar på sociala medier.

Facebookprofilen/Instagramprofilen du tävlar från, måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler.

Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kan komma att tas bort utan förvarning.

Samtliga vinnare utses av en jury ledd av M punkt nu Sverige AB. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnaren utannonseras i den kanal som tävlingen sker från, där vinnaren/vinnarna informeras om vinsten.

Inom 7 dagar efter detta ska vinnaren/vinnarna via personligt meddelande uppge kontaktuppgifter, adress samt personnummer för leverans av vinsten.

Om inte vinnaren kontaktar M punkt nu Sverige AB inom 7 dagar från offentliggörandet av vinnaren har M punkt nu Sverige AB rätt att utse en ny vinnare.

När du deltar i tävlingarna godkänner du M punkt nu Sverige AB tävlingsregler och villkor.