Hue Outdoor
Philips Hue är det smarta belysningssystemet med det mest kompletta portfolion av utomhusarmaturer i alla möjliga former och för de flesta funktionella ändamål. Du styr enkelt detta smarta system med din mobil eller via andra former av styrning som smarta hem-assistenter eller säkerhetskameror som går att koppla till Hue. Ställ in dina egna rutiner eller låt din belysning följa dagsljusets rytm för en fantastisk och smidig upplevelse.

Du hittar produkter från Philips Hue för utomhusbruk som antingen fasta installationer med spänning från 220-240V, eller som lågvoltsarmaturer med en spänning på 24V som är säkra att installera själv genom att koppla in i din strömkontakt vid din uteplats. Här hittar du belysningen från Philips Hue i kategorin Hue White med endast ett dimbart vitt ljus, eller Hue White and Color med belysning i full färg.
Hue Low Voltage
Philips Hue Low Voltage är en kategori med lågvoltsbelysning för utomhusbruk som tillhör ekosystemet Hue. Namnet indikerar att produkterna i denna kategori utnyttjar en mindre mängd ström som inte utgör en risk ifall kablarna skadas. Watt-antalet på produkterna skiftar en del, men 37,5W är det nuvarande högsta. Däremot så mäter spänningen i kablar aldrig mer än 24V.

Kategorin följer ett "plug-and-play"-tänk där man enkelt kopplar samman produkterna till ett nätaggregat med en styrka på antingen 40W eller 100W. Dessa nätaggregat kommer tillsammans med vissa produkter men säljs även separat. I denna kategori hittar du de flesta typer av armaturer som piedestaler, vägglyktor, spotlights och ljusslingor.
Hue Security
Belysning spelar alltmer viktigare roll i hemmets säkerhet, då ett tomt och mörkt hem är ett enkelt mål för ovälkomna besökare. Att se till att hemmet är välbelyst även när man är borta är minst sagt en bra idé, men det går att göra mycket mer än att bara schemalägga belysningen.

Med smart belysning från Philips Hue kan du först och främst styra all din belysning med mobilen, vilket är enkelt- bara gå in i appen och tända de rum eller ytor som du vill ska vara belysta. Du kan du ställa in att tända belysningen manuellt eller välja att automatisera belysningen som antingen bestämt eller slumpat tänds och släcks i utvalda rum och ytor kring ditt hem.

Sist men inte minst går det även att koppla in en rörelsesensorer för utomhusbruk och sammankoppla med dina lampor inne och ute. När någon ovälkommen besökare passerar sensorn, kommer den belysning du valt att tändas och på så vis agera som en avskräckande faktor.