Vi distribuerar


Aeotec har ett brett utbud av sensorer och inbyggnadsprodukter samt även mycket populära USB-kort som gör att en vanlig dator kan användas som en kontroller i det smarta hemmet.Danalock tillhandahåller smarta lås med både anslutning för Zigbee, Z-Wave, Bluetooth och Homekit.Nexa har ett brett utbud av 433MHz-produkter och Z-Wave-produkter.Qubino har ett brett utbud av inbyggnadsmoduler och brytare/dimmers av hög kvalitet.Fibaro tillhandahåller såväl styrenheter, inbyggnadsprodukter, sensorer och en plugin-brytare. Samtliga produkter har mycket tilltalande design.Athom tillverkar några av världens mest använda smarta hem controllers för privat och professionellt bruk.Deltaco är en av Sveriges största tillverkare av kablage och datortillbehör

Gledopto tillverkar Zigbee-styrda belysningsprodukter som är kompatibla med bland annat Philips Hue.Heltun tillverkar Z-Wave produkter för den med högre krav på design och kvalitét.

HZC tillverkar Zigbee och Z-Wave inbyggnadsprodukter samt sensorer till konkurrenskraftiga priser.

Lumimore tillverkar LED-belysning och lister av hög kvalitet till en rad olika appliceringar och inkopplingar.

Shenzhen Neo Electronics tillverkar prisvärda relän och sensorer för flera olika protokoll och är en riktig
storsäljare inom det smarta hemmet.

Nimly tillverkar smarta dörrlås av otroligt hög kvalitet och har röstats som bäst i test vid flera tillfällen.

En av världens största tillverkare av elektroniska komponenter såsom elcentraler, vägguttag och lampknappar.
Enorma inom det smarta hemmet med Wiser-serien.


Svensk-designade sensorer gjorda för extremt slimmad montering. Världens tunnaste dörr/fönster sensor tillverkas av Sensative.

Sunricher tillverkar allt från dimmers till drivdon och relän. Hög kvalitet som gör att flera kända märken använder Sunricher som OEM.