Smart Hem

Gör ditt liv enkelt med innovativa produkter för det smarta hemmet!


Upptäck rörelse, spara energi och låt ditt hem helt styras av enkla knapptryck. Med vårt stora utbud av smarta hem-produkter som kommunicerar via bland annat Z-Wave och ZigBee blir ditt hem uppgraderat till bekvämligheter du aldrig vågat drömma om. Hemautomation är framtiden och framtiden är här.

 

Tänkt dig att kunna styra belysningen efter solljus eller be din Google-Assistant att öppna garageporten precis innan du behöver åka iväg. Oändliga möjligheter med automatiseringen låter dig till exempel forma och automatisera din belysning efter hur just du vill ha det- sammankoppla alla lampor och ställa in ljusstyrka och färgton på lampan för att matcha ljusförändringen från dag till kväll, men även beroende på sommar och vinter. Styr det enkelt, flexibelt och på exakt det sätt som passar dig. Tänk miljömässigt och spara energi med sensorer och styrning direkt i mobilen. Efter en enkel installation kan du kontrollera allt från belysning till temperaturluftfuktighet och energiförbrukning - direkt via en app. Smartare än så kan det nästan inte bli!

 

Här hittar du ett urval av våra produkter som låter dig automatisera hemmet på ett enkelt sätt. Mer komfort, säkerhet och flexibilitet helt enkelt! Och det behöver inte vara svårt att komma igång!

FiltreraUtvalt från fyndhörnan
Smart Hem - Med produkter för ett Smart Hem kan du styra och automatisera hemmet via mobilen eller röststyrning. Det gör hemmet bekvämare samtidigt som det blir både säkrare och mer energieffektivt. Efter en enkel installation kan du kontrollera allt från belysning till temperatur, luftfuktighet och energiförbrukning - direkt via en app. Smartare än så kan det nästan inte bli.

Det smarta hemmet blir verklighet


Anpassa ditt hem utefter dina och din familjs behov. Låt huset ha rullgardiner som dras ner när solen höjer temperaturen i rummen, då bibehåller du samma temperatur i alla rum. Ställ in så att badrummets lampor tänds med ett behagligt och svagt ljus om natten när du eller ditt barn går upp på toa. Låt din sänglampa öka i ljusintensitet för att väcka dig vid en viss tid varje morgon. Ställ in rörelsesensorer som noterar fysisk aktivitet även fast du inte är hemma.

Ett smart hem handlar om att du styr värme, belysning och energiförbrukning via dator eller mobil, funktioner som du tidigare fått gå och justera manuellt. Syftet med våra produkter är bland annat att du ska kunna sänka din energiförbrukning, göra ditt hem tryggare men kanske främst mer bekvämt och anpassat efter ditt sätt att leva.

Anpassa alla funktioner efter dina behov


Det finns oändligt med möjligheter med våra smarta produkter. Sammankoppla till exempel alla lampor i ditt hem och styr sedan dessa enkelt, flexibelt och på exakt det sätt du själv vill. Vilken typ av ljus passar din aktivitet bäst? Läsbelysning för bokstunden eller kanske dämpat ljus till filmen som just ska starta? Och vilken färg ska ljuset ha? Många av våra lampor har olika ljusinställningar för olika klockslag och aktiviteter. Ställ till exempel in ljusstyrka och färgton på lampan för att matcha ljusförändringen från dag till kväll, men även beroende på sommar och vinter. Forma och automatisera din belysning efter hur just du vill ha det. Samtidigt sparar du energi med sensorer och styrning direkt i din mobil.

Stort utbud av produkter och snabb leverans


Utvecklingen går framåt och marknadens utbud av produkter som gör våra hem smartare växer konstant. Vi har ett stort sortiment samtidigt som vi har snabb leverans på produkterna du beställer. Hos oss finner du bland annat sensorer som kan upptäcka översvämning i ditt hem men även sådana som mäter temperatur, rörelse och ljusintensitet. Du kan styra din luftvärmepump, kontrollera din AC och hela din strömförbrukning direkt via din mobil eller surfplatta – på ett enkelt och underhållsfritt sätt. Du finner dessutom massvis av flexibla ljuskällor som går att koppla samman och styra via app. Allt går både snabbt och lätt att installera samtidigt som flera produkter kan kombineras för ännu fler möjligheter.

Det hela handlar bara om din egen fantasi. När det kommer till hemautomation finns det i princip inga gränser på vad för funktioner du vill att ditt hem ska ha. Gör som många andra och testa att leva i framtiden redan nu. Med vårt kompletta utbud av produkter relaterade till det smarta hemmet har du tagit ett stort steg i rätt riktning.