Utvalt från fyndhörnan
Lås & Larm -


Ett säkert hem med Z-Wave lås och larm

Ett välfungerande hemlarm med tillhörande lås är en kostnadseffektiv och smart försäkring mot tjuvar, samtidigt som det förenklar vardagen i sin helhet.

I det smarta hemmet behövs inga nycklar. Du låser upp dörren med din smartphone och kan styra ditt lås från var som helst i världen. Det är till och med så att du inte ens behöver ta upp din smartphone från fickan, det går att ställa in så att dörren låser upp sig när du närmar dig din bostad – och automatiskt låser sig när du kliver in och stänger dörren. Smart och säkert med andra ord.


Z-Wave lås i det smarta hemmet

Säkerheten är A och O i våra bostäder. Alla vill känna sig trygga i sitt hem och finns det barn är detta en ännu viktigare faktor. Med smarta lås kan du genom en app ge dina familjemedlemmar och vänner permanent åtkomst, det vill säga att ytterdörren känner igen vissa personer och låser upp när dessa närmar sig. Du kan även ge hantverkare, gäster, hemtjänst och städhjälp tidsbegränsad eller återkommande åtkomst samt få en notis i aktivitetsloggen när låset används och av vem.

Med Z-Wave lås och larm utökar du kontrollen av ditt smarta hem och inte minst säkerheten. Våra produkter fungerar sömlöst med varandra och flera enheter kopplas samman på ett enkelt sätt. Du kan till exempel se till så att lampan i hallen tänds när låset går upp, eller att en annan dörr i huset låses när en tillfällig besökare kommer för att göra ett ärende när du inte är hemma. Ytterligare ett exempel är möjligheten att sänka inomhustemperaturen under dagen, när ingen är hemma, och höja den på eftermiddagen för att få en behaglig inomhustemperatur lagom tills du kommer hem.

Det finns även smarta lås för garagedörrar. Med dessa kan du kontrollera garageporten och bestämma när denna ska öppnas, stängas eller stanna i rörelse. Styrningen går via en trådlös signal från appen.

Hårt krypterad teknik

När det kommer till smarta hem finns det en punkt som är den allra viktigaste av alla – att ingen ska kunna hacka sig in och styra ditt hem utifrån. Informationen och kommunikationen som möjliggör styrning av hemmets alla enheter är hårt krypterad i alla våra produkter. Detta för att ingen ska kunna ta sig in i ditt system och följaktligen i ditt hem. Alla våra lås är enkla att både installera och använda samtidigt som de är gjorda för att hålla länge. Den genomsnittliga batteritiden är på ett år. Du ser själv via din smartphone eller surfplatta när något behöver laddas.

Smarta hemlarm

Det finns få saker som skrämmer en inbrottstjuv lika mycket som ett tjutande larm. I det smarta hemmet är allt sammankopplat. Det gör att fönster, ytterdörrar och garageport kommunicerar till dig om något öppnats som inte ska öppnas. Vidare kan du ställa in så att lamporna tänds, övervakningskameror sätts igång och larmet börjar tjuta. Detta kan du vidare kontrollera från vilken plats som helst i världen, via en app i din smartphone eller surfplatta. Även om strömmen skulle gå har låsen och larmen lång batteritid som håller ditt hem säkert. Tillåt dig att ha full kontroll över ditt hem med våra smarta produkter.