Startpaket Z-Wave

Bygg ditt eget startpaket för Z-Wave eller köp ett av de färdiga nedan. Våra paketkonfiguratorer är väldigt uppskattade av rutinerade smarta hem-fantaster som kommit långt i planeringen. De flesta som är nya inom hemautomation har även de gjort en hel del förberedande forskning och väljer själva att konfigurera ett paket som passar deras ändamål.

Filtrera
FiltreraUtvalt från fyndhörnan
Startpaket Z-Wave - Hos oss på M.nu kan du komma igång med hemautomation med startpaket från flera varumärken. Vi har sållat ut de tillverkare som vi vet uppskattas av både nybörjare och experter. Oavsett vilket paket du väljer kommer du ha ofantligt stora möjligheter att bygga ut ditt system! Det finns inget mer störande än att känna sig begränsad av sin nuvarande teknik när intresset ökar. Risken för detta är låg med tanke på att Z-Wave redan idag används av många tillverkare världen över. Bygg ditt egna Z-Wave-paket med komponenter från Vera, Fibaro eller Nexa hos oss.

Då vi låter dig själv välja är det svårt att säga exakt vad ditt startpaket för Z-Wave kommer innehålla. En controller, eller gateway, behövs dock alltid. Det är hubben i ditt nya smarta hem-system. De produkter du adderar i systemet kommunicerar med kontrollenheten som i sin tur låter dig hantera ditt hem genom exempelvis mobilapplikationer eller fjärrkontroller.

Utöver kontrollenheten kan startpaketet innehålla olika saker beroende på vad du vill uppnå. En del värderar säkerhet högst och då kan produkter som rök- eller rörelsesensorer läggas till. Många drömmer om ett energieffektiv och automatiserat ljus i hemmet. Om du är en av dessa kan någon av våra konfiguratorer vara ett bra alternativ då du kan lägga till hela fem stycken dimrar i startpaketet.

Våra olika konfigurerbara startpaket för Z-Wave låter dig även välja bland annat typ och antal av reläer, magnetsensorer och pluggar. Om du går i tankar att börja automatisera ditt hem med Z-Wave tror vi du kommer bli nöjd med våra erbjudanden i denna kategori!