Philips Hue

Världens mest sålda smarta belysning hittar du på m.nu!

Philips Hue är en stapel inom det smarta hemmet och erbjuder en uppsjö av olika alternativ för att belysa ditt hem på snyggast möjliga sätt. Här finner du allt från lampor till utomhusbelysning samt mer därtill!

Letar du kanske efter belysning som funkar med Philips Hue men som inte är från Philips? Kolla här!

FiltreraUtvalt från fyndhörnan
Philips Hue -

Troligen är Hue Bridge den mest populära och använda styrenheten i hela världen. Du hittar den i otroligt många hem och den går att köpa nästan överallt. Varför? Den är enkel, funkar bra och var typ först bland alla konkurrenter.

Hue Bridge är främst designad för att styra lampor och tillbehör från Philips Hue och deras partnerprodukter som kallas Friends of Hue. Tack vare lite smarthemsmagi så funkar dock flera av våra belysningsprodukter från märken såsom Sunricher och Gledopto med Hue Bridge och kan styras via deras supergrymma app till Android och iOS. Leta efter “Works with Hue” loggan bland våra Zigbee-produkter.

Belysning är 100% fokus för Hue Bridge så vi rekommenderar den i stort sett bara om det är lampor och annat du vill kontrollera. Att göra automatiseringar är busenkelt och det finns massor med fina scener att välja på eller skapa själv.

Du kan dessutom synka Hue med till exempel Spotify så att dina lampor blinkar i takt med musiken! Hue Bridge går att integrera i flera andra smarta hem system såsom Homey och Smartthings ifall du uppgraderar ditt smarta hem vid ett senare tillfälle.