Utvalt från fyndhörnan
Fjärrkontroller -

Styr allt i hemmet med Z-Wave fjärrkontroller

Tänk att kunna styra allt från temperatur till belysning, lås och apparater med en enda fjärrkontroll. Med Z-Wave-fjärrkontroller blir detta verklighet! Z-wave förenklar vardagen och låter dig kontrollera allt i ditt hem.

Vi har även fjärrkontroller med Zigbee, dessa hittar du HÄR!


Skräddarsy ditt smarta hem

Ett hem ska vara anpassat efter dig och dina vanor. Går du upp en viss tid varje morgon? Låt ett knappklick styra golvvärmen, ett annat kaffebryggaren och ett tredje musikanläggningen. Kanske vill du att lamporna ska tändas eller släckas när du går in eller ut genom ett rum? Med en fjärrkontroll eller en knapp kan du på ett enkelt sätt bestämma vilka scenarion som ska sättas igång.

Allt i ett med en Z-Wave kontrolldosa

En Smart Color Button kan du både använda som fjärrkontroll och som en brytare för att sätta på och av funktioner i ditt smarta hem. Snurrar du åt ett håll ändras rumstemperaturen, åt ett annat kanske dina rullgardiner åker upp samtidigt som belysningen dimmas. Det hela är beroende på vad för inställning du själv har programmerat in, något som du lätt fixar via din smartphone eller surfplatta.

Vissa av fjärrkontrollerna kan agera både som väggbrytare och som Z-Wave-modul i ett. Dessa kan då både hantera ett helt eget nätverk med flertalet enheter som armaturer, elektriska rullgardiner, fönsterluckor, dimmer, belysning, dörrlås och värme. De kan även användas som sekundära moduler som utökar ett redan existerande nätverk och skicka kommandon och information till den styrande Z-Wave-enheten. Genom din mobil kan du enkelt skapa scener i ditt smarta hem, som att belysningen ska ha varmt ljus och musik strömma ur högtalarna när du kommer hem från jobbet. När du väl börjar experimentera och ställa in funktioner på alla dina enheter kommer du märka hur roligt det är att ha ett hem skräddarsytt efter dig och din familj.