Relä 433MHz

Brytare utgör en viktig del i smarta hem. De låter dig automatisera och styra elektriska apparater utan att du behöver vara fysiskt närvarande. Om du automatiserar ditt hem i syfte att göra det mer miljövänligt och energisnålt är brytare en vital komponent. Smarta brytare kan också göra ditt liv mer bekvämt.

FiltreraUtvalt från fyndhörnan
Relä 433MHz - Vill du vakna till doften av varmt kaffe varje morgon? Visst skulle det bli lite enklare att ta sig ur sängen då? Om du kopplar en smart brytare till kaffekokaren behöver det inte längre vara en dröm!

I denna kategori hittar du olika brytare som kommunicerar via 433 MHz från Nexa och Telldus. Båda tillverkarna är svenska och har lång erfarenhet. Vi har både produkter för fast installation och pluginbrytare, eller pluggar som de ofta kallas, som du sätter i eluttaget. Brytare av den senare sorten kan du köpa till paketpris, i vissa fall med tillhörande fjärrkontroll.

När det gäller brytare med fast installation har vi både alternativ för trappkoppling med potentialfria utgångar likväl som alternativ med olika antal kanaler.

Om du behöver en IP44-klassificerad brytare med 433MHz för utomhusbruk har vi bland annat en modell från Nexa med medföljande fjärrkontroll. Perfekt för att tända utomhusbelysningen igen om gästerna hade så trevligt att de stannar längre än väntat!