Rullgardin & Markis

Smartare vardag med Z-Wave rullgardiner

Att ha rullgardiner som styrs via en fjärrkontroll i sängläge är för många sinnesbilden av lyx. Nu kan du leva lyxliv med en smart Z-Wave rullgardin. Automatisera dina jalusier att styras med hjälp av fjärrkontroll eller sensorer som känner av sol, skymning och temperatur.

Letar du efter motorer med 433mhz istället? Kolla HÄR!

FiltreraUtvalt från fyndhörnan
Rullgardin & Markis - När solen ligger på är det skönt att dra ner antingen persienner eller en gardin för att få lite skugga inomhus. Likaså är det perfekt att rulla ner mörkläggande tyg under ljusa sommarnätter för att få lite svalkande skugga. Med smart teknik kan du nu lättare än någonsin låta dina rullgardiner automatiseras och rulla ner själva när du vill att de ska göra det.

Låt det naturliga ljuset styra

Med smart teknik kan du låta sensorer känna av när ljuset är för starkt mot rutan, eller temperaturen för hög. Du kan ställa in tiden för sänggående eller tiden för väckning genom att låta gardinerna höjas eller sänkas vid en viss tidpunkt. Genom att ställa in dina personliga preferenser i en app på din mobil eller surfplatta behöver du aldrig mer sträcka dig över en blombräda eller kämpa med en svår spjälgardin för att få lite skugga inomhus. En eldriven och automatisk rullgardin kan sköta sig själv eller enkelt styras via fjärrkontroll, timer och sensor.

Automatisera din elektriska rullgardin

br> Ett paket innehåller ett set med adaptrar, en flush shutter, en batterieliminator samt en skruvterminal som agerar kopplingsplint. Du kan välja att ansluta sensorer som känner av ljusintensitet och styra allt via trådlös Z-Wave eller med en smart tryckknapp - Det gör inte bara gardinen elektriskt styrd utan även automatisk, smidigt och smart.

Det har aldrig varit enklare att leva än vad det är nu. Välkommen till framtiden.