433MHz

Stabilitet och bra pris!

Produkter som använder 433MHz för att kommunicera gör det möjligt att automatisera ditt hem till en relativt låg kostnad. I de olika underkategorierna hittar du det mesta ett smart hem kan tänkas bestå av. Vilka underkategorier som är mest intressanta för dig just nu beror på om du vill börja automatisera ditt hem eller bygga ut ett befintligt system. Under rubrikerna nedan utvecklas detta.

Letar du kanske efter Zigbee eller Z-wave? Följ länkarna!

FiltreraUtvalt från fyndhörnan
433MHz - Börja med styrenhet eller ett startpaket
Styrenheter för 433MHz är ett bra ställe att börja på för dig som är i startgroparna i arbetet med att automatisera ditt hem. Där hittar du populära styrenheter från bland annat Nexa och Telldus. Flera av styrenheterna ingår dessutom i våra populära startpaket, som även de har 433MHz-kommunikation som bas. Alla 433MHz-enheter du behöver

Om du redan har ett 433MHz-system i ditt hem som du vill bygga ut bör du kolla in en av våra underkategorier. Oavsett hur du vill expandera ditt 433MHz-nätverk har vi produkterna du behöver! En stor fördel med 433MHz är priset på produkterna. Att automatisera stora delar av ditt hem med exempelvis brytare eller dimrar behöver inte bli särskilt dyrt. Hemautomation är som roligast när hela hemmet är involverat, det är då den riktiga magin sker! Enheter som kommunicerar via 433MHz är tack vare sin prislapp ofta att föredra om du vill sammankoppla hela ditt hem. Då de är trådlösa är dessutom installationen smidig och billig jämfört med trådade alternativ.

Hos oss hittar du flera 433MHz-produkter i storpack, exempelvis brytare för både inom- och utomhusbruk. Det behöver med andra ord inte bli kostsamt att göra ett helt rum smart vad gäller eldrift. Med tanke på hur billiga väggsändare och andra fjärrkontroller det finns för 433MHz kan även styrning för hela rum eller våningar bli billigt.

För enklare automatiseringar på en begränsad budget är 433MHz-system i många fall rätt väg att gå. För semesterboenden där övervakning är viktigast passar det exempelvis väldigt väl. Ett annat område där många använder 433MHz för är motorisering av rullgardiner. Att kunna automatisera ljus- likväl som värmeinsläpp utifrån uppskattas av de allra flesta. Att börja använda 433MHz-enheter för att skapa ett smart hem behöver inte vara krångligare än så!