Fjärrkontroller 433MHz

Fjärrkontroller är inom hemautomation ett något bredare begrepp än de flesta är vana vid. Många ser ut precis som de apparater du tänker på när du hör ordet. Sådana fjärrkontroller för 433MHz finns i olika storlekar och utformningar, vissa små nog att få plats i din nyckelknippa! En del är tänkta att för det mesta ha en någorlunda fast position i ditt hem och har därför en medföljande hållare. Vi har fjärrkontroller som kan styra många mottagare individuellt eller i grupp likväl som enkla med en kanal.

FiltreraUtvalt från fyndhörnan
Fjärrkontroller 433MHz - Det finns även en hel del fjärrkontroller för 433MHz system med annan utformning. Många fjärrkontroller för smarta hem är utformade som en lampknapp. Dessa trådlösa väggsändare låter dig fjärrkontrollera ditt smarta hem genom att kommunicera via 433MHz. Självklart kan du låta smarta väggsändare styra lampor även i ditt smarta hem. Det roliga är dock att du kan låta dem styra något helt annat! Vad du vill att ett knapptryck ska resultera i kan vara betydligt mer spännande än att en lampa tänds. Du skulle exempelvis kunna låta fjärrkontrollen på nattduksbordet signalera till en smart plugg i köket att det är dags att sätta igång brödrosten!

Trådlösa väggsändare för smarta hem finns både med 1 och 2 kanaler. Vi erbjuder även IP44-klassade väggsändare som fungerar utan problem utomhus eller i dammiga miljöer. Självklart finns de i många olika designer, så att de passar in i ditt hem utan problem! De väggmonterade fjärrkontrollerna som liknar lampknappar kan fästas med dubbelhäftande tejp eller skruvar. De drivs av batteri vilket gör dem enkla att installera överallt i ditt hem. Batteridrift och trådlös kommunikation gör att du inte längre är begränsad av eldragning i ditt hem.

Fjärrkontroller för 433MHz passar bra när du befinner dig hemma och vill kunna styra saker utan att använda mobil eller liknande. Det passar även äldre generationer som är vana vid fysiska knapptryckningar bra! Om du automatiserar för personer som visar motvilja mot ny teknik kan du tack vare dessa fjärrkontroller göra övergången så omärkbar som möjligt!