-12%
Schneider Electric

Wiser Radiatortermostat - Ventilställdon vit

Art.nr: CCTFR6100Z3
615:- 699:-
Lägsta pris de senaste 30-dagarna: 615 :-
I lager
Leveranstid: 1-3 vardagar

Äntligen är den här! Radiatortermostat från Schneider Wiser!

- Spara energi i hemmet med Wiser Radiatortermostat
- Adapterguide och adaptrar medföljer
- Styr enkelt via Wiser-bryggan
- Sensor för temperatur inbyggd

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Det är enkelt att byta ut en vanlig radiatortermostat mot en Wiser radiatortermostat utan att man behöver anlita en rörmokare. Radiatortermostaten passar de allra flesta svenska radiatorer och i förpackningen medföljer flera adaptrar.

Detaljerade instruktioner och en mall medföljer för att hjälpa dig ta reda på vilken adapter som passar din radiatorventil. När den nya adaptern är monterad på radiatorn är det enkelt att lägga till radiatortermostaten i Wiser by SE-appen och du är sedan redo för att börja kunna spara energi på ett smart sätt.

Wiser radiatortermostater kopplas till vattenburna radiatorer och möjliggör upp till 19% energibesparing genom att stödja individuell rumsstyrning av din temperatur. Radiatortermostaterna levereras med en adapterguide för smidig installation, samt adaptrar för den svenska marknaden: Danfoss RA, RAV & RAVL samt M30x1.5.

Termostaterna drivs av 2x 1.5V LR6 (AA) batterier och kommunicerar via Zigbee 3.0, via Wiser by SE-appen styr du enkelt dina termostater för fullständig kontroll över din uppvärmning, oavsett var du befinner dig.

Radioteknik: ZigBee
Typ av sensorer: Luftfuktighet
Typ av sensorer: Temperatur
Batterityp: 2xAA