Z-Wave

Originalet från 1999. Z-Wave är många användares första val för det smarta hemmet. Avancerade funktioner, brett utbud och ständigt utvecklande teknologi!
Utvalt från fyndhörnan
Z-Wave -

Dröm blir till verklighet med Z-Wave

Det smarta hemmet är inte en framtidsdröm – det är redan här. Med Z-Wave teknik blir drömmen till verklighet. Skapa ditt automatiserade hem utifrån dina egna förutsättningar och ditt eget teknikintresse, det blir inte svårare än du gör det. Låt belysningen styras av rörelse och gardinerna av ljuset samtidigt som allt registreras i din mobil. Med våra produkter blir allt möjligt.


Z-Wave är en specifikation för trådlös kommunikation som är tänkt att användas till hemautomation och "Internet of Things". Då många enheter är batteridrivna har man valt att använda ett eget, strömsnålt protokoll som ej har för hög överföringshastighet eller räckvidd. Detta går i Europa på frekvensen 868 MHz och de företag som tillverkar Z-Wave-produkter licensierar protokollet och köper kommunikationschip från Z-Wave Alliance.


Det finns många på marknaden som tillverkar dessa produkter, något som gör att priserna är fantastiska och produkterna anpassade även till de som inte är mest teknikkunniga. Alla kan införskaffa och installera smart teknik i sitt hushåll, det är både enkelt och roligt.

Många fördelar med Z-Wave

Det som är så bra med Z-Wave är att tekniken fungerar optimalt för trådlös styrning och övervakning av utrustning i både hem och på arbetsplatser. Den är utvecklad för att vara så energisnål som möjligt samtidigt som responstiderna på olika kommandon är snabb och säker. Gör ditt hem mer energisnålt samtidigt som det blir smart och helt anpassat efter dig och dina vanor.

Det är enkelt att installera och menat både för den som bara vill ha en smart lampa och den som vill automatisera hela sitt hem. Du behöver inte vara en teknikentusiast för att montera utrustningen och väl på plats sköter du tekniken med internet. Plattformarna är trådlösa och kräver ingen stor investering eller centralenhet. Du kan börja i den skala du vill och bygga upp ditt smarta hem i exakt den utformning du själv önskar. Med ZWave kan allt från vitvaror till belysning bli anpassad efter rörelse, ljusintensitet och tid på dygnet. Det finns oändligt med möjligheter när det kommer till smarta produkter som gör ditt liv både roligare och enklare.

Automatisera hushållet enkelt och snabbt

Är du på jobbet men vill att lampan i hallen tänds ändå? Vill du kontrollera rörelse och få meddelande om när dina barn har kommit hem från skolan via en sensor vid ytterdörren? Det finns så mycket du kan göra med den smarta tekniken som automatiserar våra hem och du kan styra den från vilken plats som helst i världen. Inte minst kan du hantera en massa funktioner i ditt hem när du inte är hemma, när du vill. Det bästa är att du kan välja att koppla ihop precis så lite eller så mycket du vill. Du kan välja att kontrollera säkerhetsfunktioner, belysning, energisystem, övervakningssystem och mycket mer. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

På M.nu har vi ett stort utbud med alla Z-Wave-produkter du kan tänka dig. Du kan sortera produkter på allt från typ av montering till spänning, maxeffekt, typ av sensorer, märken och kategorier. Viss montering sker med plug-in, andra ersätter befintliga väggbrytare och vissa kräver installering under själva väggbrytaren.

Det smarta hemmet har bara tagit sina första steg – se till att vara med i utvecklingen redan från början. Med våra snabba leveranser kan du börja bygga ditt framtidshem redan i morgon.

Letar du efter Zigbee? Kolla här!