Philips

Philips Hue Struana Taklampa Aluminium 1x32W IP44

Art.nr: 8718696162873
1 749 Kr
Denna produkt finns för närvarande ej i lager.
Lagerstatus: 0
Leveranstid: -

Få belysning för varje situation i ditt badrum med Philips Hue Struana-taklampa. Beroende på situation kan du använda den till att få energi, koncentrera dig, läsa eller slappna av. Och den har IP44-klass så att den är speciellt lämplig för fuktiga miljöer.

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Denna armatur har inbyggd White Ambience-ljuskälla.

Med armaturen medföljer 1st Hue Dim Switch

Hue White Ambiance

Visste du att belysning kan förenkla din vardag? Med Philips White Ambiance kan du få tillbaka energin, väckas på morgonen, få hjälp att läsa eller bara koppla av. Du bestämmer! Detta gör du enkelt med antingen ett knapptryck i Hue-applikationen eller med hjälp av Hue dimmern. Gör dina dagliga rutiner till stunder att njuta av. Ställ in valfri nyans av vitt ljus, från energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ett perfekt val för den sociala konsumenten som uppskattar välmående i hemmet.


4 olika ljusinställningar (Kelvin)

Ljus påverkar ditt humör, beteende och rutiner. Ställ in rätt stämning med hjälp av ljus under hela året. Fyra knappar för de olika ljusinställningarna. Genom ljusinställningen avslappna(Relax) får du ett behagligt mjukt sken av vitt ljus i ljusstyrkan 2200 kelvin. När du känner för att läsa(Read) kan du justera ljusinställningen upp mot 2900 kelvin med ett enkelt knapptryck som ger ett starkare vitt ljus. Tredje ljusinställningen på 4300 kelvin hjälper dig att koncentrera(Concentrate) och passar mycket väl vid studier eller arbete. Den sista ljusinställningen som höjer energin(Energize) i hemmet ligger på 6400 kelvin i ljusstyrka och passar utmärkt i samverkan med dagsljus.


Dimmer

Dimmern kan placeras överallt tillsammans med den lilla dockningsstationen som är trådlös. Dimmern används som antingen fjärrkontroll eller som en ljusknapp på väggen.


Naturligt vitt ljus

En ljuskälla med vackra och naturliga vita ljus. Genom appen på din smarta enhet kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, allt från kallt energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Du kontrollerar och styr- inte för ljust, inte för mörkt.


Kontroll via smarta enheter
Genom att synkronisera dina lampor och anslutna till din Philips HUE-brygga, kan du styra belysningen trådlöst från alla rum i hemmet. Därmed sköts all kontroll av ljus från din smarttelefon eller surfplatta vart du än i världen befinner dig.

 

 • Dimbar och ställbar färgtemperatur
 • Effekt: 32 W 
 • Totalt ljusflöde för armatur 2 400 lm
 • Lampans livslängd 25,000h
  Material: plast
  Färg:  vit
  Höjd 5,9 cm
 • Längd 36 cm
 • Bredd 36 cm


IP-klassning: IP44
Spänning: 230V AC 50Hz
Typ av Lampa: White Ambience 2200 - 6500K
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här