-14%
Philips

Philips Hue Fugato Svart 2x5,7W White and Color Ambience

Art.nr: 8718696171523
1 699 Kr 1 461 Kr
Denna produkt finns för närvarande ej i lager.
Lagerstatus: 0
Leveranstid: -

Fugato är Philips Hue’s nya spotlight med inbyggd perfect fit GU10 som ger dig exceptionell frihet när det kommer till att bestämma hur du vill att din belysning ska påverka ditt hem. Den diskreta spoten är perfekt för dem flesta inomhusmiljöerna där du vill uppnå den perfekta stämningen för dig och ditt hem. Mellan 16 miljoner olika nyanser kan du justera ditt hem med oänliga valmöjligheter när det kommer till belysning och endast din fantasi sätter gränser. Ljuskällan drar mycket mindre ström än traditionella ljuskällor vilket gör den både miljövänligt och ekonomiskt tilltalande. För en ljuskälla som bidrar till en attraktiv atmosfär och ambians, samt bidrar till en bättre planet och en behagligare elkostnad så finns det få ljuskällor som kan utmana med Philips Hue.

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Färg

Välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen, som gör det enkelt att spara dina favoritljusinställningar och hämta tillbaka bara med hjälp av ett fingertryck. Dessutom kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, från det kalla energigivande dagsljuset till det avslappnande varmvitta ljuset. 


Naturligt vitt ljus

En ljuskälla med vackra och naturliga vita ljus. Genom appen på din smarta enhet kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, allt från kallt energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Du kontrollerar och styr- inte för ljust, inte för mörkt.


ZigBee & Blåtand

Lamporna har stöd för både ZigBee och blåtand vilket innebär att du inte behöver ha en brygga för att styra lamporna. Läs mer om blåtandsfunktionen här: https://blog.m.nu/philips-hue-via-blatand-bluetooth/

Genom att synkronisera dina lampor och anslutna till din Philips HUE-brygga, kan du styra belysningen trådlöst från alla rum i hemmet. Därmed sköts all kontroll av ljus från din smarttelefon eller surfplatta vart du än i världen befinner dig.

 

 • Dimbar och stöd för 16 miljoner färger
 • Effekt: 2x5,7W 
 • Antal lampor 2
 • Sockel GU10
 • Lampans livslängd 15,000h
  Material: metall
  Färg:  Svart
  Höjd 15,3  cm
 • Längd 19,5  cm
 • Bredd 8,2 cm


Spänning: 230V AC 50Hz
Typ av Lampa: White and Color Ambience
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här