Nedis

Smart Rörelsesensor - WiFi

Art.nr: WIFISM10CWT
299 Kr
Lagerstatus: 2
Leveranstid: 1-3 Vardagar
WiFi Smart rörelsesensor
  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Den här smarta W-iFi-rörelsesensorn (med 10 m räckvidd över ett detektionsområde på 120 grader) kan användas som en del av ett trådlöst säkerhetssystem, eller för att helt enkelt slå på produkter när du kommer in i ett rum.

Enkel att installera

Installationen kunde inte bli enklare eftersom den endast ansluts till din Wi-Fi-router för att möjliggöra kontroll med din smartphone eller surfplatta och för att varningar ska kunna skickas till din enhet.

Para ihop med andra produkter

Alternativt kan den paras ihop med andra produkter i Nedis® SmartLife-serie för att utlösa händelser, t.ex. att tända belysningen, när någon kommer in i ett rum.

Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt. Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.