Philips

Impress Hue White and Color Ambience Pedestal Svart - 8W - Low Volt - Utökning

Art.nr: 8718696170526
1 299 Kr
Lagerstatus: 2
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Impress är en modern och unik familj med utomhusarmaturer som är en del av ekosystemet Philips Hue. Familjen består av tre pedestaler i normal eller låg volt, en pollare och två vägglyktor. Med fantastisk design som fokuserar på 360 graders ljus, kommer den Impress som du väljer att belysa dina utomhusytor med fantastiskt ljus. Används Philips Hues funktionalitet för att skapa ljusscheman, eller ställ in i applokationen att din belysning ska välkomna dig hem efter en dag på jobbet. Med tillgång till över 16 miljoner olika nyanser, tillåter Impress dig att måla sin utomhusplats i färg och skapa den perfekta atmosfären.  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Utökningspaket Impress pedestal lågspänning.

I paketet ingår

1x Impress pedestal 0,5m kabel. Logiken sitter i lampan och varje lampa du ansluter till batterieliminatorn dyker upp separat i Hue-appen.

1x Strömadapter/förgrening för att kunna koppla in fler lampor. (Batterieliminator medföljer endast i startpaketet)

1x förlängningskabel 5m

1x spjut/stativ för att kunna montera lampan i tex en rabatt (Lampan kan även monteras på ett plant underlag där det går att skruva i skruvar.

Upp till 5 lampor och 7 förlängningskablar kan totalt anslutas till en batterieliminator. Ingen förlängningskabel ingår i paketet.

Impress

Impress är en modern och unik familj med utomhusarmaturer som är en del av ekosystemet Philips Hue. Familjen består av pedestaler och pollare i olika varianter för 230V eller 24V samt två vägglyktor. Med fantastisk design som fokuserar på 360 graders ljus, kommer den Impress som du väljer att belysa dina utomhusytor med fantastiskt ljus. Används Philips Hues funktionalitet för att skapa ljusscheman, eller ställ in i applikationen att din belysning ska välkomna dig hem efter en dag på jobbet. Med tillgång till över 16 miljoner olika nyanser, tillåter Impress dig att måla sin utomhusplats i färg och skapa den perfekta atmosfären.


Hue White and Color Ambiance

Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.

Färg

Välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen, som gör det enkelt att spara dina favoritljusinställningar och hämta tillbaka bara med hjälp av ett fingertryck. Dessutom kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, från det kalla energigivande dagsljuset till det avslappnande varmvita ljuset.

Högkvalitativt material

Har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark, tålig och lyser upp din uteplats kväll som natt. Den är tillverkad av hög kvalitet i gjuten aluminium. Perfekt för montering på terrassväggar eller vid ytterdörren.

Utökningspaket Low Volt. 
Dimbar via Philips Hue Bridge
Watt: 8W/lamp
Lumen: 1 200 lumen/lamp
Höjd: 40cm
Längd; 10cm
Bredd: 10cm
IP klassning: IP65

IP-klassning: IP65
Spänning: 24V DC
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här