Philips

Calla White and Color Ambience Utökningskit 1x8W

Art.nr: 8718696167991
999 Kr
Lagerstatus: 5
Leveranstid: 1-3 Vardagar

 Limitless possibilities!

Calla är en familj utomhusarmaturer som är del av Philips Hue ekosystem. Denna familj har LED med full färg och kan kontrolleras trådlöst som en del av ditt Wifi-nätverk. Sätt upp scheman, använda dig av "geo-fencing" så att belysnings tänds automatiskt när du kommer hem, eller kontrollera alla armaturer samtidigt med mobilen. Precis som alla andra produkter inom Hue color så har Calla tillgång till 16 miljoner nyanser av färg, allt för att du ska kunna skapa den mest fantastiska stämningen.

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Paket bestående av:

1x Calla pedestal med 0,5m kabel. Logiken sitter i lampan och varje lampa du ansluter till batterieliminatorn dyker upp separat i Hue-appen.

1x Strömadapter/förgrening för att kunna koppla in fler lampor.

1x Spjut/stativ för att montera armaturen i tex en rabatt eller på en platta.

Upp till 5 lampor och 7 förlängningskablar kan totalt anslutas till en batterieliminator. En förlängningskabel ingår i utökningspaketet och fler kan köpas till separat.

Hue White and Color Ambiance

Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.

Färg

Välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen, som gör det enkelt att spara dina favoritljusinställningar och hämta tillbaka bara med hjälp av ett fingertryck. Dessutom kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, från det kalla energigivande dagsljuset till det avslappnande varmvitta ljuset.

ZigBee

Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.

Dekorativ utomhusbelysning

Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Den ger ett varmvitt energibesparande ljus för en trivsam atmosfär.


Dimbar via Phlips Hue Bridge
Watt: 8W/pedestal
Lumen: 640lumen/pedestal
Inkluderarde lampor: 1
Höjd: 25,2cm
Diameter: 10,4cm
IP-klassning: IP65

IP-klassning: IP65
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här