Philips

COL Hue Go

Art.nr: 8718696123096
789 Kr
Lagerstatus: 4
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Lys upp tillvaron med 16 miljoner färger

Den unika Philips Hue Go lampan som ger ljus vart du än går med den utan att behöva ett eluttag. Lys upp och sätt färg på väggarna eller din favorit möbel hemma, hur länge som helst om den är i kopplad i ett eltag. Hue Go drivs med ett laddningsbart batteri, som räcker upp till 3 timmar efter 1,5 timmes laddning. Den mest mångsidiga lampan som lyser upp väggarna med vitt ljus eller upp till 16 miljoner färger.

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Hue White and Color Ambiance
Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.


Sprid ljus
Lampans fantastiska funktion-går att flytta runt lampan som du vill och vart du vill i hemmet. Med ett ljusflöde på 300 lumen är Hue Go den mest mångsidiga lampan i hemmet. Sätt färg på väggarna genom ljuset som lyser upp i upp till 16 miljoner färger. Välj mellan olika toner av vitt, från varmt till kallt. Kopplar du bort den från elnätet blir Hue Go en bärbar ljuskälla.


Batterihantering
Drivs med ett laddningsbart internt batteri som kan räcka upp till 3 timmar efter 1,5 timmes laddning. Koppla bara bort Hue Go från elnätet och ta med den var som helst i hemmet. Kan även styras i bärbart läge genom din smarttelefon eller surfplatta.


Kontrollera produkten
Genom att aktivera ljusinställningar som du gör genom att trycka på smartkontrollen på produkten, kan du välja mellan sju olika ljuseffekter. Den första är funktionellt varmtvitt ljus, den andra är kallt energigivande dagsljus och sedan fem naturliga dynamiska ljuseffekter. De fem ljus inställningar är; meditation, mysiga levande ljus, söndagskaffe, förtrollad skog och nattligt äventyr. 


ZigBee
Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.

Ljusdynamik
Hue-ekosystemet är helt öppet för utvecklare och ett ständigt växande antal program utvecklas för Hue-produkter. Detta har resulterat i kreativa och imponerande belysningsscheman som gör det möjligt att synkronisera belysningen med din favoritmusik för sedan sätta fart på festen.


Trådlös anslutning

Philips Hue-bryggan är tillräckligt för att hantera upp till 50 lampor. Dessutom i Philips Hue-systemet kan du ansluta upp till 10 tillbehör som förstärker ljusupplevelsen.

 • Höjd: 7 cm
 • Längd: 12 cm
 • Bredd: 12 cm
 • Nätström: intervall 100 V–240 V, 50-60 Hz
 • Antal lampor: 1
 • Wattstyrka på medföljande lampa: 12 W
 • Lumen: 300
 • Lampans livslängd: upp till 12 000 timmar
 • Dimbar armatur
 • Skyddsklass: II – dubbelisolerad
 • Garanti: 2 år
Lämplig för Hue Entertainment: Ja
Spänning: 12-24V beroende på modell - Batterieliminator medföljer.
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här