Sensibo

Sensibo Pure - Smart Luftrenare

Art.nr: SEN-PUR-MIR-01
1 999:-
Fåtal i lager
Leveranstid: 1-3 vardagar

Liten och snygg luftrenare!


- Autonom drift
- Miljövänligt använder endast 23W i energiförbrukning
- Pure Boost™
- Smarta triggers
- Kan integreras med andra Sensibo-enheter och tjänster
- 3-fas filtreringssystem: förfilter, HEPA-filter och aktivt kolfilter

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Vi introducerar Sensibo Pure Ta ett djupt andetag och andas renare luft - Sensibo Pure förebygger spridning av säsongsbundna allergier, damm, bakterie och virus.

Den enda luftrenaren som drivs av Pure Boost™ Partikelsensorn analyserar luftkvaliteten och styr luftrenaren därefter. Utrustad med wifi för trådlös styrning i och utanför hemmet. I appen visas aktuell luftkvalité och filter-status.

Smart skydd mot virus Pure Boost i kombination med HEPA- och kolfilter filtrerar partiklar så små som 0.1 µm och skyddar mot virus, bakterier, damm, rök och dålig lukt. Alltid på, smart avkänning Utrustad med en sensor kan Sensibo Pure mäta kvaliteten på inomhusluften dygnet runt och justerar automatiskt sin drift baserat på hur många personer som befinner sig i hemmet.

Har du ytterligare en Sensibo-enhet? Sensibo Pure använder din AC-fläkt för att öka luftcirkulationen och därmed öka luftreningen med upp till 70% Sensibo Pure har den mest avancerade filtreringstekniken i drift Partiklar så små som 0.1 µm (mer än 100 gånger tunnare än ett människohår) filtreras av HEPA-filtret av Sensibo Pure.

Detta inkluderar föroreningar som bakterier och virus, samt PM (partiklar) PM 1.0, PM 2.5 och PM 10. Dessutom absorberar det aktiva kolfiltret atomer av skadliga gaser som rök och VOC (flyktiga organiska föreningar). Kompatibel med Amazon Echo (Alexa), Googe Home, Apple Homekit och Apple Siri Shortcuts

Radioteknik: WiFi
Talks to Homey: Ja
Works with SmartThings: Ja
HomeKit: Ja