• Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
Danalock

Danalock V3 Scandi - Bluetooth + Z-Wave+

Art.nr: DANA-V3-BTZE
2 149 Kr
Lagerstatus: 35
Leveranstid: 1-3 Vardagar
Omdömen (6)

OBS! Detta är versionen med både blåtand och Z-Wave+ av Danalock V3. 


Anpassat för Sverige/Norge/Danmark.  • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:
Fibaro HC2/Lite
HA & Domoticz
HomeSeer
Homey
Nexa
Vera
Z-Way
Zipabox
ZNet Lite V1/V2

Danalock V3 - ännu enklare att installera. Fäst basplattan och snäpp fast låset så är den fysiska installationen klar.

 • Inga nycklar behövs. Lås eller lås upp dörren med din smartphone.
 • Tillåt besökare permanent och tidsbegränsad åtkomst genom appen.
 • Få veta när barnen kommer hem. Övervaka när de kommer och går via aktivitetsloggen på din smartphone och dator.
 • Interagera med andra system och smarta-hem enheter.
 • Världsomfattande hemkontroll. Styr ditt lås från var som helst i världen.
 • Enkel installation. Enkel åtkomst.
 • Elegant och minimalistisk skandinavisk design.

Du behöver inte längre gömma nycklar under mattan!
Du kan nu låsa och låsa upp din dörr med din smartphone. Du behöver inte ens ta upp din smartphone från fickan. Så länge du har den med dig, kan du ställa in Danalock att låsa upp dörren när du närmar dig din bostad och att låsa automatiskt direkt efter att du klivit innanför dörren.

Permanent och begränsad åtkomst.
Ge familjen snabb och enkel åtkomst med deras smartphones. Tillåt städhjälp, hantverkare och gäster tidsbegränsad eller återkommande åtkomst och få aviseringar när låset används och av vem.


Full kontroll över huset.
Z-Wave: Utöka kontrollen av ditt smarta hem med en Danalock, den perfekta ingången för dina kommandon i ditt smarta hem. Danalock fungerar sömlöst med andra enheter i ditt smarta hem, och all kommunikation är hårt krypterad - ingen kan hacka sig in i ditt hem.


Observera att om du vill använda både Danalocks app och en Z-wave-styrenhet för att styra låset måste du installera appen först! Inkludera först därefter låset i styrenheten. 

OBS! Om du har ett ASSA2000/2002-lås måste följande inställning göras för att kalibreringen alltid ska stämma:

Aktivera "end-to-end-unlocking" i appens inställningar medan blåtandskopplingen är aktiv.

Storlek: 59x59mm
Batterier: 4xCR123A
Livslängd batterier: ca 9000 upplåsningar/låsningar Vid användning med Z-Wavekontroller är batteritiden kortare och kan påverkas negativt beroende på inställningar i Z-Wavekontrollern.
Z-Wave plus: Ja
Omdömen (6)
Du måste logga in för att kunna skriva omdömen Logga in
3,66666666666667 6
 • Skrivet av: Tobias

  Enkelt att montera på mitt ASSA-lås. Inga problem att få Danalocks egna app att fungera, och därefter använda den för att inkludera det i Zwavesystemet. Jag använder Telldus Tellstick, och det enda problemet jag ser just nu är att det har problem att se vliket läge låset är i om man inte använder Zwaveappen. Manövrerar jag låset manuellt, eller med Danalocks app, så hoppar inte låsläget in i Telldus Live. Ska se om det finns någon kalibreringslösning att finna. Men mycket nöjd med produkten.

 • Skrivet av: Johan

  Precis som det står i beskrivningen av produkten så hamnar den ur synk om man låser manuellt och har ett lås där vredet den är kopplad till inte följer med vid manuell låsning/upplåsning. Ex assa 2000+ Jag hoppades på att det bara innebar att den hade/visade fel status och att det ändå skulle fungera att låsa/låsa upp men är den ur synk så är det kört... Funkade dock bra i övrigt inkl z-wave via z-wave.me gen 5 + domoticz.

 • Skrivet av: Daniel

  Precis som med V2 så är den ganska bökig att inkludera och appen suger. Däremot när man väl har fått in den i sitt Z-wave-nätverk så fungerar låset i sig riktigt bra. Jämfört med V2 så är den mycket mindre, känns mer premium och är betydligt snabbare. Hade det inte varit för att appen är så bedrövlig vilket gör installationen onödigt frustrerande så hade jag gett den full pott. Kör den tillsammans med Indigo 7 och Z-stick 5.

1 2