Här listar vi de styrenheter som kan styra de lite billigare 433MHz-produkterna Läs mer om de olika styrenheterna längre ner på denna sida.
Observera att vi delat upp stödet i två delar - dels finns de system som har inbyggt stöd för 433MHz, och dels finns de system som kräver att RFXTrx433XL ansluts.
Tellstick ZNet V2
Tellstick har bra stöd för 433MHz-produkter från såväl Telldus som Nexa. Det går även att ansluta sensorer från tex Oregon.
Homey
Förutom att vara enkelt att använda kan Homey integrera flera olika tekniker och system. Det finns tex en dedikerad app för att använda Nexas 433MHz-produkter
Nexa Bridge
Nexa bridge har bra stöd för 433MHz-produkter från sitt eget varumärke, Nexa stödjer i nuläget dock inte produkter från andra varumärken.
Animus Heart
Har stöd för många olika 433MHz-produkter från såväl Nexa som Telluds.
Razberry
RazBerry har inte själv stöd för 433MHz, men mjukvarorna som stödjer RazBerry har även stöd för RFXTrx, så du kan integrera både Z-Wave och 433MHz-produkter i samma system.
Z-Wave.Me USB Stick
Z-Wave.Me USB Stick har inte själv stöd för 433MHz, men mjukvarorna som stödjer Z-Wave.Me USB Stick har även stöd för RFXTrx, så du kan integrera både Z-Wave och 433MHz-produkter i samma system.
Z-Stick Gen5
Aeotec Z-Stick Gen5 stödjer enbart Z-Wave - men mjukvarorna som använder Z-Stick Gen5 fungerar generellt även med RFXTrx - så du kan använda både Z-Wave och 433MHz i samma system
Vera Edge
Vera Edge har stöd för 433MHz-produkter om du ansluter en RFXTrx433XL till den.

Den billigaste och enklaste styrenheten i Vera-familjen. Passar bra för den som enbart planerar att använda Z-Waveprodukter och som inte heller tänker ansluta ett stort antal produkter. De större syskonen har mer minne och processorkraft som hanterar mer komplexa system bättre.

Går att programmera avancerade scener och har bra stöd för enheter.

Har även stöd för tredjepartssytem som tex Philips Hue.
Vera Plus
Vera Plus har stöd för 433MHz-produkter om du ansluter en RFXTrx433XL till den.

Prestandamässigt ligger Vera Plus i mitten i Vera familjen, dvs den passar lite bättre för större system jämfört med Vera Edge, men den har inte inbyggt batteribackup eller Siren som Vera Secure.

Vera Plus har ett stort stöd för enheter och du kan skapa avancerade scener via script.

Har även stöd för tredjepartssystem som tex Philips Hue.
Vera Secure
Vera Secure har inbyggt stöd för 433MHz, men det stödet gäller enbart produkter från 2GIG. Vill du använda produkter från tex Nexa eller Telldus behöver du ansluta en RFXTrx433XL till din Vera Secure.

Den mest kraftfulla styreneheten i Vera-familjen. Har mest minne och mest kraftfulla processorn. Har även inbyggt backupbatteri som gör att den fortsätter att fungera i flera timmar även om det blir strömavbrott. Har även inbyggd siren.

Som sina syskon Vera Edge och Vera Plus har även Vera Secure bra stöd för enheter och det går att skapa avancerade scener via script.

Har stöd för tredjepartssystem som tex Philips Hue.