• Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
Animus Home

Animus Heart

Art.nr: AHG1
1 699 Kr
Lagerstatus: 41
Leveranstid: 1-3 Vardagar
Omdömen (1)

* Välj fritt bland tusentals smarta produkter

* Styr och automatisera ditt smarta hem från mobilen
* Fungerar offline och din data stannar hemma
* Svensk innovation med patenterad design

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Animus Heart - ett smart hem med frihet

Animus Heart är en svensk innovation som knyter samman dina smarta produkter i hemmet till ett system, oavsett varumärke. Skandinavisk enkelhet och funktionalitet följer designen från fysisk produkt till användargränssnitt.

Ett smart hem även utan internet

In i dess minsta beståndsdel är Animus Heart byggd för stabilitet. Den fungerar även när internet är nere och utan att behöva uppkoppling till molnet. Din data stannar i ditt hem.

Animus Heart hanterar samspelet

Animus Heart är en controller som fungerar med de flesta smarta hem produkterna. Alla stöd finns redan i Animus Heart, utan att du behöver ladda ned ytterligare tillägg. Vi integrerar kontinuerligt nya produkter och uppdaterar de stöd som finns.

Se den fullständiga listan på kompatibla produkter här: https://www.animushome.com/en/partners .


Automatisera hemmet

Med tre enkla steg kan du automatisera nästan alla dina vardagliga rutiner. Släck belysningen när du lägger dig och larma hemmet när du går till jobbet. Automatisera efter händelse, schema, solnedgång/-uppgång m.m.

Behåll kontrollen var du än är

Med Animus Heart kan du styra ditt hem på sättet som passar dig. Du har full kontroll över hemmet från såväl mobilen i fickan som i webbläsaren på jobbdatorn.

IP-kameror

Animus Heart har inbyggt stöd för tusentals IP-kameror. Med vår unika lösning kan dina kamerabilder stanna i ditt hem utan att gå till molnet. Lägg till allt från avancerade Axis-kameror till enklare varianter för inomhusbruk, så länge de stödjer RTSP-protokollet.

Röststyrning

Styr ditt smarta hem med rösten. Välj bland de bästa assistenterna på marknaden: Amazon Alexa eller Google Assistant.

Kompatibel med

* Z-Wave Plus med allra senaste S2-säkerhet
* Wifi
* Zigbee smarta lampor (stöd för Philips Hue, IKEA och Innr lampor. För närvarande stöd endast i kombination med Hue-Bridge.)
* 433 MHz (lansering den 8:e juni)
* Blåtand (aktiveras inom kort)


Beats with Power

Animus Heart bygger på en kraftfull fyrkärnig 1,2 GHz ARM processor med 1 GB RAM-minne och 16 GB lagringsutrymme. Det ger Animus Heart kraften att köra tunga applikationer och hantera hela ditt smarta hem.

Filosofin bakom Animus Home 

Animus ['æ.n?.m?s] är det latinska ordet för själ eller sinne. I psykologin beskrivs det som det mänskliga undermedvetna där beslut fattas och omvandlas till synliga händelser och reaktioner. Animus Home-filosofin bygger på detta. Ett grundsystem, ett hjärta, för att koppla ihop alla delar i hemmet och ge dig nyttan av dess händelser. Upplev samspelet av ljus, ljud, rörelse och bild som en enda balanserad orkester för ditt hem.

Mått: 120 × 120 × 30 mm
Fungerar på plattformar: iOS, Android och Webb
Kompatibel med: Z-Wave Plus med S2 säkerhet, Wi-Fi (2,4GHz 802.11n), 433 MHz (sändare + mottagare), Blåtand-teknologi (v 4.1), 10/100 Ethernet
Processor: 1.2GHz, fyrkärnig ARM processor
Portar: 2 USB-portar 1 LAN port 1 2.1mm DC-utgång
Minne: 1 GB RAM, 16 GB lagringsutrymme
Röststyrning: Ja, via Alexa eller Google Assistant
Andra funktioner: Körs lokalt, fjärråtkomst, anpassade automationer, schemalägg händelser, LED-indikator.
Månadsavgifter: Inga månadsavgifter
Plattform: Heart Center

Z-Wave plus: Ja
Omdömen (1)
Du måste logga in för att kunna skriva omdömen Logga in
3 1
 • Skrivet av: Daniel

  Har bara hunnit testa den lite smått än, så betyget kan komma tt revideras. Enkel att komma igång med, stilren enhet. Appen fungerar bra och även webbgränssnittet. Rätt begränsat med funktionalitet dock, skapa automatiseringar är enbart av typen if-then. Philips Hue-bryggan var inga problem att ansluta till och de z-wave enheter jag testat har fungerat bra. Ett tips dock är at inkludera via guide-läget istället för manuellt, för att enheterna ska få rätt typ och parametrar.