• Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
 • Stöd för Z-wave plus.
Animus Home

Animus Heart

Art.nr: AHG1
1 699 Kr
Denna produkt finns för närvarande ej i lager.
Lagerstatus: 0
Leveranstid: -
Omdömen (3)

* Välj fritt bland tusentals smarta produkter

* Styr och automatisera ditt smarta hem från mobilen 

* Fungerar offline och din data stannar hemma

* Svensk innovation med patenterad design

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Animus Heart - ett smart hem med frihet

Animus Heart är en svensk innovation som knyter samman dina smarta produkter i hemmet till ett system, oavsett varumärke. Skandinavisk enkelhet och funktionalitet följer designen från fysisk produkt till användargränssnitt.

Ett smart hem även utan internet

In i dess minsta beståndsdel är Animus Heart byggd för stabilitet. Den fungerar även när internet är nere och utan att behöva uppkoppling till molnet. Din data stannar i ditt hem.

Animus Heart hanterar samspelet

Animus Heart är en controller som fungerar med de flesta smarta hem produkterna. Alla stöd finns redan i Animus Heart, utan att du behöver ladda ned ytterligare tillägg. Vi integrerar kontinuerligt nya produkter och uppdaterar de stöd som finns.

Se den fullständiga listan på kompatibla produkter här: https://www.animushome.com/en/partners .

Automatisera hemmet

Med tre enkla steg kan du automatisera nästan alla dina vardagliga rutiner. Släck belysningen när du lägger dig och larma hemmet när du går till jobbet. Skicka e-mail med kamerabilder eller temperaturdata till dig själv. Automatisera efter händelse, schema, solnedgång/-uppgång m.m.

Behåll kontrollen var du än är

Med Animus Heart kan du styra ditt hem på sättet som passar dig. Du har full kontroll över hemmet från såväl mobilen i fickan som i webbläsaren på jobbdatorn.

IP-kameror

Animus Heart har inbyggt stöd för tusentals nätverkskameror. 

Röststyrning

Styr ditt smarta hem med rösten. Välj bland de bästa assistenterna på marknaden: Amazon Alexa eller Google Assistant.

Stödjer


* Z-Wave Plus med allra senaste S2-säkerhet

* Wifi

* Ethernet

* 433 MHz (Nexa, Telldus, Luxorparts mm.)

* Philips Hue (Även lampor från IKEA, Trust och Innr i kombination med Hue-Bridge)

*LAN-protokoll: Sonos, LIFX, TP-link m.m

* USB-anslutning

* Offline läge

* Blåtand (aktiveras inom kort)

* E-mail funktion

* HomeKit

* Amazon Alexa

* Google Home


Beats with Power

Animus Heart bygger på en kraftfull fyrkärnig 1,2 GHz ARM processor med 1 GB RAM-minne och 16 GB lagringsutrymme. Det ger Animus Heart kraften att köra tunga applikationer och hantera hela ditt smarta hem.

Filosofin bakom Animus Home 

Animus ['æ.n?.m?s] är det latinska ordet för själ eller sinne. I psykologin beskrivs det som det mänskliga undermedvetna där beslut fattas och omvandlas till synliga händelser och reaktioner. Animus Home-filosofin bygger på detta. Ett grundsystem, ett hjärta, för att koppla ihop alla delar i hemmet och ge dig nyttan av dess händelser. Upplev samspelet av ljus, ljud, rörelse och bild som en enda balanserad orkester för ditt hem.

Mått: 120 × 120 × 30 mm
Fungerar på plattformar: iOS, Android och Webb
Kompatibel med: Z-Wave Plus med S2 säkerhet, Wi-Fi (2,4GHz 802.11n), 433 MHz (sändare + mottagare), Blåtand-teknologi (v 4.1), 10/100 Ethernet, Zigbee, Homekit
Processor: 1.2GHz, fyrkärnig ARM processor
Portar: 2 USB-portar 1 LAN port 1 2.1mm DC-utgång
Minne: 1 GB RAM, 16 GB lagringsutrymme
Röststyrning: Ja, via Alexa eller Google Assistant
Andra funktioner: Körs lokalt, fjärråtkomst, anpassade automationer, schemalägg händelser, LED-indikator.
Månadsavgifter: Inga månadsavgifter
Plattform: Heart Center

Z-Wave plus: Ja
Omdömen (3)
Du måste logga in för att kunna skriva omdömen Logga in
3 3
 • Skrivet av: Erik

  Vill ge den 4,5 men det gick inte så blir en 4. Har testat lite allt möjligt inom smarta hem och är en tellstick användare sedan länge. Kanske är mina medköpares kommentarer nedan gamla eller så är jag överentusiastisk :P. Är man rätt användare för en animus så måste man älska den. Appen är enklare och snyggare än allt annat jag provat, jag kan spendera en timme på att bygga automationer i appen utan att bli uttråkad och trött. Att döma av uppdateringar och nya saker som kommer verkar det vara ett kompetent och engagerat team bakom, däremot önskar jag mer info och tips så alla kan se potentialen. Saknar också ett forum, men det sägs att det kommer. När verkar ingen veta. ? Att ta emot data från 433MHz sensorer är det enda som inte håller måttet tycjer jag, inte helt avgörande för mig men kanske viktigt för andra. I övrigt är den stabil och otroligt snabb i respons. Kort sagt ännu en grym svensk produkt som får mitt stöd! Jag hoppas stort på den.

 • Skrivet av: Ola

  Inte haft den så länge men stöter redan på många buggar. Gillar gränssnittet och idén bakom men det känns inte som en färdig produkt. Animus skulle nog väntat lite med att släppa produkten tills den var helt färdig. Appens uppbyggnad är bra. Men varje gång man öppnar den för att snabbt styra belysning så får den inte kontakt med Heart-enheten. Tappar kontakten. Ser inte statusen på lamporna. Man får "fibbla" en stund innan man kan få någon funktion överhuvudtaget. Rätt ofta så lyder inte Philips Hue Lamporna kommandon. Jag hade stora förhoppningar på Animus Heart men än så lever den inte upp. Den får ligga i en byrålåda så länge tills det har kommit bättre funktionalitet. Men jag önska teamet bakom produkten ett lycka till och tror att de är inne på en bra linje.

 • Skrivet av: Daniel

  Har bara hunnit testa den lite smått än, så betyget kan komma tt revideras. Enkel att komma igång med, stilren enhet. Appen fungerar bra och även webbgränssnittet. Rätt begränsat med funktionalitet dock, skapa automatiseringar är enbart av typen if-then. Philips Hue-bryggan var inga problem att ansluta till och de z-wave enheter jag testat har fungerat bra. Ett tips dock är at inkludera via guide-läget istället för manuellt, för att enheterna ska få rätt typ och parametrar.

ProductGuideImage
Skapa en enkel scen på Animus Heart

Så här skapas en enkel scen på Animus Heart