Qubino

Qubino har sin bas i Sloveninen och slog igenom på marknaden för smarta hem genom att erbjuda några av världens minsta moduler. Om du vill automatisera ditt hem med nätta produkter är det fortfarande Qubino som är bäst i klassen!

Qubino stoltserar med att varje enskild produkt genomgår en total kvalitetskontroll samt att all utveckling och tillverkning sker inom EU. De värdesätter dessutom kundservice väldigt högt och erbjuder gratis telefonsupport livet ut! Då många aktörer på marknaden är startups är ett sådant erbjudande något som sticker ut.

FiltreraUtvalt från fyndhörnan
- Qubino gör ditt hem smart utan att vara i vägen

Qubino tillverkar produkter inom många olika kategorier. Om du vill automatisera ljusinsläppet i ditt hem är Qubino Flush Shutter marknadens minsta modul, den väger enbart 28 gram! Trots sin nätta vikt fungerar den i såväl kalla som varma temperaturer och agerar även som en repeater för ditt Z-Wave nätverk då det är meshat.

Qubinos olika reläer låter dig dels fjärrstyra elektroniska apparater men även mäta deras energiförbrukning utan att ta upp något utrymme att prata om. Dessa är också pyttesmå och väger precis som den tidigare nämnda modulen ynka 28 gram.