-13%
Nedis

Smart Plug 16A - WiFi

Art.nr: WIFIP121FWT
155:- 179:-
Lägsta pris de senaste 30-dagarna: 155 :-
I lager
Leveranstid: 1-3 vardagar
Smart plugg, WiFi | Schuko typ F | 16 A
  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Styr elektriska apparater på distans genom att enkelt ansluta dem till den här trådlösa smarta kontakten och anslut dem till din smartphone eller surfplatta via Wi-Fi-routern.

Enkel att installera

Du behöver inte ha några förkunskaper eller vara van vid teknik för att få strömbrytaren att fungera.  Allt du behöver är en smart kontakt och din Wi-Fi-router.

Vår intuitiva app ger dig möjlighet att slå på eller av apparater på distans och automatiskt. Den kan fungerar tillsammans med röststyrningssystem som Amazon Alexa eller Google Home.


Schemalägg och para ihop

Ställ in tidsscheman för när kontakten ska slå på apparater eller koppla dem med andra för att skapa rätt stämning som kan aktiveras med ett enda kommando eller en enda knapptryckning.


Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt. Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Radioteknik: WiFi
Spänning: 220V-240V AC
Typ av sensorer: Energi
Max Ampere: 16
Works with SmartThings: Ja
Typ av montering: Plugin