NodOn

NodOn gör väldesignade produkter för smarta hem. Företaget är baserat i Frankrike och har specialiserat sig på små men nödvändiga komponenter för hemautomation. Både design och tillverkning sker i deras egna lokaler för att kunna leverera driftsäkra produkter. Om du är på jakt efter snygga prylar som fungerar De komponenter vi säljer från NodOn stöder den nya Z-Wave Plus-standarden. Det nya protokollet ger ännu längre räckvidd och lägre energiförbrukning än föregångaren. Som nämnt tidigare fokuserar NodOn på nödvändig kringutrustning i ditt smarta hem, inte kontrollenheter. Bland deras produkter finns en av världens minsta brytare, Micro Smart Plug som självklart är CE-certifierad. är NodOn rätt tillverkare för dig!

Filtrera
- De erbjuder även smarta fjärrkontroller som fungerar med bland annat Fibaros kontrollenheter. NodOn Soft Remote är tåligare än de flesta alternativen på marknaden. Ett namn som innehåller “mjuk” kanske inte kommunicerar hållbarhet, men det är tack vare sitt mjuka hölje du kan tappa den utan problem. Fjärrkontrollen kan dessutom användas i kök eller badrum då den klarar av stänk och spill. Den har dessutom en magnet som låter dig fästa den runt om i ditt hem, väldigt smidigt och användbart faktiskt!

NodOns fjärrkontroller kan antingen kontrollera en enhet i taget, exempelvis lampor eller persienner. När du kopplar upp de mot en kontrollenhet för smarta hem kan de istället användas för att starta automatiseringar med flera sekvenser. Vad ett knapptryck på en fjärrkontroll från NodOn ska resultera i är upp till dig och ditt egna hemautomationssystem.- De erbjuder även smarta fjärrkontroller som fungerar med bland annat Fibaros kontrollenheter. NodOn Soft Remote är tåligare än de flesta alternativen på marknaden. Ett namn som innehåller “mjuk” kanske inte kommunicerar hållbarhet, men det är tack vare sitt mjuka hölje du kan tappa den utan problem. Fjärrkontrollen kan dessutom användas i kök eller badrum då den klarar av stänk och spill. Den har dessutom en magnet som låter dig fästa den runt om i ditt hem, väldigt smidigt och användbart faktiskt!

NodOns fjärrkontroller kan antingen kontrollera en enhet i taget, exempelvis lampor eller persienner. När du kopplar upp de mot en kontrollenhet för smarta hem kan de istället användas för att starta automatiseringar med flera sekvenser. Vad ett knapptryck på en fjärrkontroll från NodOn ska resultera i är upp till dig och ditt egna hemautomationssystem.