Philips

Hue White Ambience Filamentlampa 7W A60 E27

Art.nr: 8719514301429
329 Kr
Lagerstatus: I lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Philips Hue Filamentlampa E27 A60


Ljuskällan kombinerar moderna, stiliga egenskaper med en elegant vintagedesign.

White ambiance ger dig möjligheten att justera dina lampor som du vill och sätta den perfekta stämningen för varje tillfälle.

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Philips Hue White ambiance filament är unika smarta LED ljuskällor som ger en klassisk touch och mysig atmosfär i valfritt rum.

Ljuskällan kombinerar moderna, stiliga egenskaper med en elegant vintagedesign. White ambiance ger dig möjligheten att justera dina lampor som du vill och sätta den perfekta stämningen för varje tillfälle.

Använd kallare toner av vitt för en uppiggnande atmosfär och ändra till varmare, mysigare toner av vitt för avslappnande stunder.

Denna A60-ljuskälla är klotformad och kan enkelt göra jobbet som ensam ljuskälla på vilken yta som helst där du vill dekorera med en både klassisk, raffinerad design och fantastisk stämningsbelysning.

För ett mysigt arrangemang kan du även gruppera flera filamenter och justera varje enkilt ljus för den perfekta stämningen. Du kan enkelt konfigurera och tända, släcka och dimra din belysning genom dina samrtenheter eller någon av Hue accessoarerna.

Sockel: E27-skruvsockel

Formfaktor: A60

Livslängd: 15 000  timmar

Ljusflöde: 550 Lumen

Wattal: 7 W (motsvarar 40W glödlampa)

Uppgraderbar programvara: Ja

Starttid: Omedelbart 100 % ljusflöde

Höjd: 115 mm


 

 

Radioteknik: ZigBee
Radioteknik: Bluetooth
Spänning: 230V AC 50Hz
Works with Hue Bridge: Ja
Typ av montering: E27 Lampsockel