Philips

Hue Smart Plug

Art.nr: 8718699689285 / 8719514342309
329 Kr
Lagerstatus: I lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Philips Hue Smart Plug är ett smart uttag som direkt gör din vanliga lampa kontrollerbar genom Philips Hue-appen i din telefon. Tänd och släck din lampa när du vill, i hemmet och från andra sidan världen. Exempelvis perfect för unika hörn- och fönsterarmaturer som inte går att använda med en Philips Hue ljuskälla!

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Philips Hue Smart Plug är ett smart uttag som direkt gör din vardagliga lampa kontrollerbar genom Philips Hue-appen i din telefon. Tänd och släck din lampa när du vill, i hemmet och från andra sidan världen. Exempelvis perfect för unika hörn- och fönsterarmaturer som inte går att använda med en Philips Hue ljuskälla!

ZigBee & Bluetooth

Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.

Pluggen har även stöd för blåtand - har du ingen Hue-brygga kan du ändå styra Hue Smart plug från din telefon via Blåtand.

Höjd: 8,4 cm

Längd: 5,1 cm

Bredd: 5,1 cm

 

Radioteknik: ZigBee
Radioteknik: Bluetooth
Spänning: 230V AC 50Hz
IP-klassning: IP20
Typ av montering: Plugin