Telldus

År 2006 grundade tre svenska vänner Telldus Technologies. Alla tre vännerna brann för elektronik, mjukvara och Open Source. Tack vare Open Source-filosofin och kompetent personal har Telldus växt oerhört stabilt och ligger nu i framkanten när det gäller smarta hem.

Telldus vill göra hemautomation enkelt. Tack vare smarta tekniker kan Telldus produkter ge dig trygghet och bekvämlighet. Hittills har de hjälp 85 000 användare leva smartare!
Paket för både 433MHz och Z-Wave
Om du vill komma igång med hemautomation är ett startpaket från Telldus en utmärkt utgångspunkt. Telldus Control är ett startpaket som fokuserar på styrning av bland annat lampor och elektriska apparater. Produkterna i paketet kommunicerar genom 433MHz-frekvens och fungerar självklart med Telldus Live! Vi ger mer information om Telldus Live under egen rubrik längre ner i texten.

Filtrera
- Om du vill bygga ditt smarta hem med Z-Wave erbjuder Telldus ett startpaket för det också! Vilka av Telldus produkter som använder Z-Wave ser du enkelt, vi har märkt bilderna med en ikon som lyder “Z-Wave Plus”! TellStick Znet Lite v2 från Telldus är en storsäljare tack vare stöd för dubbelriktad Z-Wave och 433MHz-kommunikation.

Utöver sina populära styrenheter erbjuder Telldus självklart en rad kringprodukter. Hos oss hittar du bland annat temperatursensorer för både kyl/frys och pooler samt brytare för inomhus- eller utomhusbruk.

Telldus Live!
Telldus Live! är en tjänst som gör det enkelt att komma igång med ditt smarta hem. Det är lätt att både installera och sedan hantera de olika produkterna i ditt nätverk. Tjänsten låter dig bland annat styra ditt system baserat på scheman eller händelser. Telldus Live! är perfekt för personer som gillar när det går snabbt och enkelt att komma igång!- Om du vill bygga ditt smarta hem med Z-Wave erbjuder Telldus ett startpaket för det också! Vilka av Telldus produkter som använder Z-Wave ser du enkelt, vi har märkt bilderna med en ikon som lyder “Z-Wave Plus”! TellStick Znet Lite v2 från Telldus är en storsäljare tack vare stöd för dubbelriktad Z-Wave och 433MHz-kommunikation.

Utöver sina populära styrenheter erbjuder Telldus självklart en rad kringprodukter. Hos oss hittar du bland annat temperatursensorer för både kyl/frys och pooler samt brytare för inomhus- eller utomhusbruk.

Telldus Live!
Telldus Live! är en tjänst som gör det enkelt att komma igång med ditt smarta hem. Det är lätt att både installera och sedan hantera de olika produkterna i ditt nätverk. Tjänsten låter dig bland annat styra ditt system baserat på scheman eller händelser. Telldus Live! är perfekt för personer som gillar när det går snabbt och enkelt att komma igång!