Sensorer

Styr hemmets funktioner och övervaka allt du kan tänka dig med Z-Wave sensorer

Tiden är förbi då en termometer i hallen är den enda sensorn vi har i våra hem. I dag finns det massor att välja bland och de är smartare än någonsin förut. Med smart Z-Wave teknik får du information om allt från rörelse till temperatur och ljus.

Letar du efter Zigbee-sensorer? Kolla HÄR!

FiltreraUtvalt från fyndhörnan
Sensorer - Det som är så bra med tekniken i produkterna vi erbjuder är att denna är speciellt framtagen för strömsnål och smart hemautomation. Det finns ett antal olika sensorer i vårt sortiment. Dessa känner av omgivningen och bevakar ditt hem på olika sätt. Kort kan man säga att dessa hämtar in värden som sedan kan användas för att aktivera enheter eller meddela dig om något inte står rätt till. Det kan vara allt från att lampan tänds i hallen när du öppnar ytterdörren till att värmen höjs när temperaturen sjunker ner till en viss punkt. Det finns flera olika typer och några av dessa är:

  • Dörr- och fönstersensorer
  • Rörelsesensorer
  • Temperatursensorer
  • Ljussensorer


Ställ in vad som ska hända De olika sensorerna kan i sin tur reagera på de värden de hämtar in. Vare sig det är en plötslig rörelse, temperaturförändring eller att någon öppnar ett fönster. Tekniken känner av att något sker och meddelar dig eller reagerar på det sätt du ställt in den till.

Att ha rörelsesensorer i ett rum gör att du får information i din Z-Wave-kontroll om någon rör sig där. Det innebär att du kan bevaka ditt hem när du är på semester eller på jobbet. Till denna funktion kan du ansluta allt från larm till belysning, beroende på vilket syfte du har.

Med ljussensorerna kan du i göra så att lamporna tänds när mörkret börjar lägga sig och en temperatursensor känner i sin tur av omgivningens temperaturförändringar. Har solen gått ner och temperaturen likaså? Då kan du ställa in att värmen ökar automatiskt.

Allt är möjligt med våra smarta produkter – det är du som bestämmer vad som ska ske i ditt hem.