Nedis

Smart Plug slim med Energimätning 10A - WiFi

Art.nr: WIFIP110FWT
199 Kr
Lagerstatus: I lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar
Smart plugg, WiFi | Strömmonitor | Schuko typ F | 10 A
  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Styr elektriska apparater på distans genom att enkelt ansluta dem till den här trådlösa smarta kontakten och anslut dem till din smartphone eller surfplatta via Wi-Fi-routern.

Med den praktiska strömmonitorn kan du snabbt se exakt hur mycket ström produkten använder just nu, eller hur mycket ström ansluten last har använt.

Enkel att installera

Du behöver inte ha några förkunskaper eller vara van vid teknik för att få strömbrytaren att fungera.  Allt du behöver är en smart kontakt och din Wi-Fi-router.

Vår intuitiva app ger dig möjlighet att slå på eller av apparater på distans och automatiskt. Den kan fungerar tillsammans med röststyrningssystem som Amazon Alexa eller Google Home.

Supertunn – inga fler blockerade uttag Dessa superslimmade uttag har utformats för att undvika problemet med att smarta kontakter blockerar angränsande uttag – våra kontakter är både smarta och slimmade för din bekvämlighet.

Schemalägg och para ihop

Ställ in tidsscheman för när kontakten ska slå på apparater eller koppla dem med andra för att skapa rätt stämning som kan aktiveras med ett enda kommando eller en enda knapptryckning. Övervaka strömförbrukning Identifiera apparater som använder för mycket ström snabbt för att se till att du lever i ett smart och energisnålt hem.


Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt. Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.