PoolExperten

Poolpaket Glasfiberpool - 6x3m - Utö - Med smart styrning

Art.nr: BPU603015
137 000:-
I lager
Leveranstid: Generellt 2-4 vardagar (i undantagsfall längre)

Glasfiberpool som är uppbyggd med stålförstärkning under bröstningen. Poolen är isolerad med ett tjockt skum på utsidan för att stänga ute kyla och på så sätt minimera värmeförlust. Med generös garanti på hela 15 år får du en pool som du kan njuta av under en lång tid.


Till alla våra poolpaket ingår tillbehör för att smart kunna styra belysning samt övervaka temperatur och vattenkvalitet!

- Styrenhet för det smarta hemmet
- Relä för poolbelysning
- Vattensensor för temperatur och vattenkvalitet
- Vattensäker låda för relä

Värde över 6000 kr!

 • Tipsa
  Tipsa en vän
 • Önska
Dela:

Glasfiberpool Utö är en modern pool med en lång rundad hörntrapp planerad i höger hörn. Den stora härliga hörntrappan ger en härlig sittplats på det översta trappsteget där du kan njuta av solen. Den runda hörntrappan som är placerad i hörnet ger möjligheten att kunna få bra simmyta på kortsidan där du kan simma längder i poolen utan att störas av hinder.

Modell Utö finns i två storlekar och samtliga modeller i serien har baddjup (vattendjup) på hela 1,5 meter. Denna glasfiberpool kommer som standard med skumisolering på utsidan, för optimal isolering mot markkyla. Skumisolering gör att du minskar din driftskostnad när du håller din glasfiberpool uppvärmd. Alla våra modeller av glasfiberpool är stålförstärkta på sidan för extra stabilitet och hållfasthet. Denna glasfiberpool är så stabil att den klarar att lyftas utan stag i mitten av poolen. Glasfiberpoolen är även mycket tålig och byggd med hållbart material som har lång livslängd.


Den integrerade trappan
har halkskydd och poolen har generösa sittplatser. Glasfiberpoolen är uppbyggd i flera lager som har olika funktioner och skapar en fantastisk glasfiberpool med snygg finish, se lager glasfiberpool i fliken specifikationer för mer info. De olika lagren är Gelcoat/ Anti osmos/ Vinylester/ Multilager av glasfiber/ Ramförstärkning av metall/ Topcoat (lack) för utvändig yttätning/ Skumisolering.


Det som många ser som en otrolig fördel med glasfiberpool är att den kommer färdig som en enhet som bara är att sänka ner, du behöver aldrig bygga ihop själva poolen vilket spara otroligt mycket tid och pengar i ditt pool projekt.


I vårt kompletta poolpaket för glasfiberpool Utö 5x3x1,51m ingår:

- Glasfiberpool Utö 6x3x1.51m

- Cirkulationspaket - Slangar, filter, inlopp, breddavlopp mm

- 1 LED belysning med transformator 

- Poolvårdspaket med städutrustning samt poolkemikalier

- Styrenhet, relä, vattenmätare & vattensäkring för det smarta hemmet!


Återfyllningskrav är makadam partikelstorlek 8/16 rekommenderas. 15 års garanti mot täthet.

Garanti omfattar inte:

 • Arbetskostnader eller kranlyft
 • Skador som uppkommer under installation eller ert arbete med eller kring er glasfiberpool.
 • Skador orsakade av felaktiga värden på ert vatten (så som klor, pH salthalt samt cyanursyra) eller för hög temperatur. Maximal temperatur är +30C.
 • Frysskador orsakade på grund av felaktig vinterförvaring.
 • Förbruknings eller förslitningsvaror så som packningar, lampor, axeltätning, sonder eller saltceller.
 • Skador som uppkommit på grund av strömspikar eller strömbortfall så som t.ex. vid åsknedslag eller felaktigt kopplad elinstallation.
 • Eventuella följdskador som uppkommit på grund av felande produkt.
 • Ersättning för kostnader som kranbil, tankbil, vatten, montagearbete, resor eller inkomstbortfall.
 • Mått(BxDxH): 6x3x1.51m