Nedis

Smart Vattenkontroller - Bluetooth

Art.nr: BTWV10GN
599 Kr
Lagerstatus: I lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Automatisera din trädgård med denna smarta vattenkontroller!

- Styr dina sprinklers
- Mät vattenflödet per dag
- Schemalägg bevattning i appen

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Nedis Smartlife vattenkontroll ger utomhuskranen smart vattenförsörjning som du kan schemalägga med din smartphone eller hantera med den inbyggda knappen.
Tillförlitlig kontroll av bevattning av växter eller gräsmatta även när du inte är hemma. Montera den bara mellan vattenkran och sprinkler eller trädgårdsslang (inga verktyg behövs) och anslut den i Nedis SmartLife-appen via en direkt Bluetooth-anslutning.

Med SmartLife-appen kan du enkelt schemalägga automatisk bevattning av trädgården på inställda tider eller dagar med upp till 3 anpassningsbara veckoscheman. Förutom den grundläggande schemaläggningen med öppning och stängning kan du också ställa in bevattning från 1 minut till 12 timmar eller ett intervall som bara öppnar ventilen ett inställt antal sekunder per minut (5 sekunder - 1 minut) för att undvika översvämning. Nu behöver du inte längre be en trädgårdsmästare eller dina grannar att vattna dina växter eller din gräsmatta när du inte är hemma.

Du kan styra och mäta vattenflödet (liter per dag) och visa ett användningsdiagram för de senaste 10 dagarna i Nedis SmartLife-appen.

Den smarta vattenkontrollen är vattentät enligt IP54, batteridriven (batterier ingår inte) och 100% trådlös, därför behöver den inget eluttag i närheten för att fungera. 4 AA-batterier räcker upp till 6 månader. Den har en universell 3/4-tums utgångsgänga och en 1-tums ingångsgänga och kan förses med en adapter för ingångsgänga på 3/4-tum.

 

Radioteknik: Bluetooth
Typ av sensorer: Vatten
IP-klassning: IP54
Batterityp: 4xAA