Philips

Flerfärgad Ljusslinga 2m - Hue Gradient Lightstrip Base

Art.nr: 8719514339965
1 649 Kr
Lagerstatus: Fåtal i lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Philips Hue Flerfärgade Ljusslinga erbjuder en helt ny funktionalitet till dina Hue-lampor som ger dig individuell kontroll till varje lysdiod och ger möjligheten att ha olika färger på ljusslingan samtidigt.

Forma den, klipp den, klistra fast den på den yta du vill för att avnjuta flerfärgad atmosfärbelysning i varje aspekt av din vardag.

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Philips Hues Flerfärgade Ljusslinga erbjuder en helt ny funktionalitet till dina Hue-lampor som ger dig individuell kontroll till varje lysdiod och ger möjligheten att ha olika färger på ljusslingan samtidigt.

Forma den, klipp den, klistra fast den på den yta du vill för att avnjuta flerfärgad atmosfärbelysning i varje aspekt av din vardag. Ljusslingan är två meter lång och du kan förlänga den upp till tio meter med 1 meters-förlängningen (såld separat).

Den smarta LED ljusslingan kan skifta mellan 16 miljoner färger och visa flerfärgade teman som passar för flera tillfällen. Du kan enkelt kontrollera dina ljus via dina smartenheter och Hue tillbehör. Med en Hue bridge får du även tillgång till ännu fler möjligheter för din smartbelysning. Denna enhet kommer med en strömkabel inkluderat.

Lampans livslängd: 20,000h
Dimbar armatur
Färgväxlande (LED)
Material: syntetiskt material
Färg: flerfärgad

Storlek: 65 tum