LED

Hos oss hittar du ett enormt utbud av LED-produkter för både hem & företag.

Vad finns inte att älska med LED? Mångsidigare belysning på du leta efter! 
Hos m.nu tillhandahålls både Analoga och Digitala LED-lister samt skarvar och tillbehör. Vi har även ett gediget lager med olika controllers och styrningar för att du ska kunna kontrollera dina lister via ditt smarta hem.

Du har väl inte missat vår LED guide där vi berättar allt om våra produkter? Den hittar du HÄR!

Letar du efter Philips Hue? Kolla HÄR!

FiltreraUtvalt från fyndhörnan
LED -

Analoga lister:

Det här är med god marginal de lister som säljs mest på m.nu. Helt vanliga så kallade analoga lister. Analoga lister är generellt gjorda för 12V ström och säljs per meter. Slingorna finns både för inom och utomhusbruk och går att få med vitt ljus, RGB-ljus eller RGBW-ljus.

Våra analoga lister är dimbara och kan fås med olika många LED-lampor per meter, vanligaste är dock 60 LED/meter. Alla våra slingor kommer med dubbelhäftade tejp monterad för enkel installation. LED-listerna går att göra smarta med hjälp av en smart controller som kopplas mellan strömtillförseln och slingan.

Alternativt finns strömtillförsel med smart styrning inbyggd!

Bra att veta:

- Kolla hur många Watt per meter slingan drar så att du inte köper för svag strömtillförsel. Vanligast är 14,4W/m och 19.2W/m.

- Ska du dra väldigt långa längder kan det vara värt att kika på 48V slingor gjorda specifikt för det ändamålet.

- Klipp på rätt ställen! Alla våra slingor kan klippas på specifika punkter längs med listen.

Digitala lister:

Dessa lister benämns ofta som digitala slingor då de styrs lite annorlunda än klassiska analoga LED-lister. Vi gillar att benämna det som en adresserbar list då det trots allt är paradnumret för dessa produkterna.

Som synes på bilderna så kan en adresserbar list ha både olika färg och ljusstyrka på varje individuell LED-lampa. Mycket häftigt! Digitala lister är lite mer komplicerade att komma igång med än analoga då det ofta krävs lite handpåläggning och speciella tillbehör för att få fart på allt.

Vi rekommdenderar dig som precis börjat din LED-resa att börja med analoga lister alternativt rådfråga oss på m.nu om dina behov.

Bra att veta:

- Du behöver ofta en mikrocontroller för att styra digitala lister. Kodning kan ibland behövas.

- De flesta adresserbara lister drivs över 5V med vissa undantag som drivs på 12V.

- Tänk på att du kan behöva löda för att korrekt installera dessa lister. Fråga gärna om råd om du känner dig osäker!