Philips

Hue White Filamentlampa 7W ST64 E27

Art.nr: 8718699688868
279 Kr
Lagerstatus: I lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Skapa en vintagekänsla med den här dimbara LED-lampan som har en tvinnad glödtråd. Den smarta glödlampan kan användas med Bluetooth eller parkopplas med en Hue-brygga för optimal styrning.

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Hue White

Din smarta telefon är din kontroll för belysningen. Upplev sinnesro och säkerhet i hemmet genom att fjärrstyra din belysning vart du än befinner dig i världen. Skapa ett schema som tillåter belysningen att tändas och släckas vid olika punkter på dygnet. Philips Hue White är skapad för den praktiska konsumeten som får hemmet att se levande ut fastän ingen är hemma. Dessutom kan lamporna välkomna dig hem och släckas automatiskt när du väl lämnar hemmet. Ett perfekt val för den enkla konsumenten som vill ha det lilla extra.


Naturlig väckning
Väcker dig på ett behagligt och naturligt sätt. Den gradvis ökande ljusintensiteten ger dig en känsla av att vakna upp med solljus. Eller behöver du komma igång med en kickstart då passar det kallvita dagsljuset som stärker både kropp och själ. Må bättre, upplev skillnaden med Hue.


ZigBee
Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.

Bluetooth

Denna lampa har även stöd för att styras via blåtand - perfekt för dig som komma igång med ett smart hem på en enkelt sätt.


Hue-ekosystemet
Genom Hue-bryggan kan du installera 50 ljuskällor eller armaturer. Som sedan styrs genom Philips Hue-appen som finns för iOS och smarta android-enheter.


Dimning
Upplev garanterat jämn dimring med Philips Hue, varken för ljust eller för mörkt. Ingen väggdimmer behöver installeras eller kablar behöver dras i hemmet.

Sockel: E27-skruvsockel

Formfaktor: ST64

Livslängd: 15 000  timmar

Färgtemperatur: 2 100 K

Wattal: 7 W

Höjd: 135 mm

Uppgraderbar programvara: Ja

Starttid: Omedelbart 100 % ljusflöde


 

 

Radioteknik: ZigBee
Radioteknik: Bluetooth
Spänning: 230V AC 50Hz
Typ av montering: E27 Lampsockel
Typ av Lampa: White - 2700K