Philips

Hue White and Color Ambiance 13.5 W A67 E27

Art.nr: 8719514288157
769 Kr
Lagerstatus: Fåtal i lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Denna Philips Hue White and color ambiance 100W E27 ljuskälla är den starkaste LED du någonsin sett - bokstavligen. Den stora, smarta LED ljuskällan bidrar med en kraftig effekt då styrkan motsvarar en traditionell 100W ljuskälla.

Eftersom belysning inte är bara något som lyser upp har Philips skapat HUE, ett personligt trådlöst belysningssystem. Du styr belysningen enkelt via din smarta enhet och du kan styra belysningen från sovrummet till trädgården utan problem.

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:
En stark vän

Denna Philips Hue White and color ambiance 100W E27 ljuskälla är den starkaste LED du någonsin sett - bokstavligen. Den stora, smarta LED ljuskällan bidrar med en kraftig effekt då styrkan motsvarar en traditionell 100W ljuskälla.

Ett personligt ljus
Eftersom belysning inte är bara något som lyser upp har Philips skapat HUE, ett personligt trådlöst belysningssystem. Du styr belysningen enkelt via din smarta enhet och du kan styra belysningen från sovrummet till trädgården utan problem. Det kan till och med se ut som att du är hemma fast du inte är det, snacka om säkerhet! Philips Hue kan väcka dig, hjälpa dig att läsa, koncentrera dig och koppla av. Gör dina dagliga rutiner till stunder att njuta av. Det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse. Med hundratals appar att välja bland är den enda verkliga begränsningen din fantasi. Det bästa är, det är superenkelt att installera!

Blåtand eller wifi - du bestämmer!

Denna produkt från Philips Hue har sedan mitten av 2019 blivit uppdaterad med en ny funktion som tillåter dig att kontrollera din Hue-belysning med en Bluetooth-koppling (kräver ingen Hue-brygga), utöver den redan existerande WIFI möjligheten (kräver Hue-brygga). För att göra steget in lättare in i systemet, kan du nu koppla dina ljuskällor till en speciell Hue Bluetooth applikation som ser ut och känns precis som den vanliga appen, fast med färre funktioner. Börja med upp till 10 olika ljuspunkter i ditt boende för att pröva på Philips Hue så mycket du vill, innan du bestämmer dig för att kanske köpa en Hue brygga och uppdatera hela systemet till full funktionalitet.

För att läsa med om hur du tar stegen in i Philips Hue, och hur den tillagda funktionen med Bluetooth-kontroll kommer att fungera, besök Philips Hue här: https://www2.meethue.com/en-us/app/bluetooth

Förvandla ditt hem med över 16 miljoner färger, och skapa rätt atmosfär för alla situationer på ett ögonblick. Med ett knapptryck kan du skapa feststämning för ett party, förvandla ditt vardagsrum till biograf, lyfta fram din heminredning med färgaccenter, och mycket mer.

Sockel: E27
Formfaktor: A67
Livslängd: 25 000 timmar
Färgtemperatur: 2 000 K - 6 500 K
Wattal: 13.5 W
Ingångsspänning: 220 - 240 V
Radioteknik: ZigBee
Radioteknik: Bluetooth
Spänning: 230V AC 50Hz
Typ av montering: E27 Lampsockel
Typ av Lampa: White and Color Ambience