Nedis

Smart Dörrklocka med kamera och Wi-Fi

Art.nr: WIFICDP10GY
699 Kr
Lagerstatus: 2
Leveranstid: 1-3 Vardagar
Smart dörrklocka med kamera och Wi-Fi | appstyrd | microSD-fack | HD 720 p
  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Med den här smarta dörrklockan med kamera från Nedis® vet du alltid när någon står utanför din dörr, oavsett var du befinner dig.

När din besökare ringer på dörrklockan, eller bara närmar sig din ytterdörr, får du, tack vare rörelsedetektorn, ett pushmeddelande på din smartphone. Då kan du inleda ett videosamtal, be ett bud att lämna paketet hos din granne eller tala om för en försäljare att du inte är intresserad, utan att ens öppna dörren. Eftersom du kan svara var du än befinner dig i världen så länge som din smartphone har en internetuppkoppling, ökar det också hemsäkerheten eftersom det ser ut som att du är hemma.

HD-kameran (720 p) har en siktvinkel på 130 ° och bildförstärkning, vilket gör att du tydligt kan se vem som står utanför dörren, dygnet runt. Du behöver inte oroa dig för att du inte ska hinna till dörren. Bilderna lagras på ett microSD-kort och du kan titta på dem när du vill.

Den trådlösa dörrklockan med kamera är enkel att installera via ledningarna till din befintliga dörrklocka. Vinkeljustering ingår för att montera dörrklockan i en optimal position. Utöka dörrklockan med kamera med vår enhet med Nedis® ringklocka (WIFICDPC10BK) så kan du höra ringsignalen även om din smartphone är avstängd.