Aqara

Aqara LED Strip T1 - 2m

Art.nr: RLS-K01D
599:-
Fåtal i lager
Leveranstid: 1-3 vardagar

Högkvalitativ LED-list från Aqara!

- Ställbara färger och vitt ljus
- Ställ in egna färgmönster
- Matter over Zigbee controller
- RGBIC med egna effekter och zonkontroll (i Aqara hub)

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

- Kompatibilitet och Matter-stöd: T1 är kompatibel med olika ledande ekosystem och ger fler sätt för användare att anpassa och framtidssäkra sina smarta hem. När användare väljer sina favoritprodukter behöver de inte oroa sig för olika protokoll eller olika plattformar. T1 kan stödja Matter genom hubben, vilket löser de flesta problemen med interoperabilitet och länkning.

- 16 miljoner färger och justerbara vita: Nästan obegränsade färgalternativ. Du kan njuta av ljusare vitt ljus med en temperaturintervall från kallt till varmt, eller så kan du gå vilse i en värld av livfulla nyanser. I läget för färgglada lampor kan du välja din favoritljusa färg eller skapa en färgförändringsscenario för att uppnå den perfekta stämningen.

- RGBIC med gradienteffekter: Var och en av de 10 segmenten på remsan kan konfigureras separat: den stöder olika färger, dimmer, effekter eller till och med användning av en remsa för olika delar av rummet.

- Hemautomatiseringar och scener: Aqara Home App tillhandahåller rika drifts- och inställningssidor. Du kan välja mellan en fast färgkortkombination eller en självvald färg. Stöd för anpassade scen-namn, ljusstyrka och val av dynamiska effekter och dynamisk hastighet.

- Justerbar längd och enkel installation: Den är lämplig för DIY-projekt eftersom den är skärbar (i segment om 20 cm / 7,9 ”), förlängbar upp till 10 meter och återmonterbar. Dessutom har den ett IP44-betyg, vilket innebär att den är skyddad mot damm och också kan användas utomhus.

- Zigbee 3.0 med repeaterfunktionalitet: Jämfört med Wi-Fi-konkurrenter överbelastar inte Strip T1 ditt smarta hemnätverk: tvärtom fungerar det som en mesh-repeater och gör ditt Zigbee-nätverk mer tillförlitligt. Dessutom har det mycket lägre vilande strömförbrukning, vilket gör det mer miljö- och budgetvänligt.

Uppskattad färgtemperatur (K): 2700
Radioteknik: ZigBee
Radioteknik: Matter via brygga
Spänning: 24V DC
Max Ampere: 1.5
Färgtemperatur: Varmvit
Färgtemperatur: Kallvit
Färg: RBGTW
LED-densitet: 60 LED/m
Watt per meter: 5
Bredd på slinga: 12mm
IP-klassning: IP44