Philips Hue är det smarta ljussystemet som just nu tar världen med storm. Med en enorm serie produkter inkluderande flera typer av ljuskällor, armaturer för både inomhus och utomhusbruk, samt accessoarer som låter dig kontrollera ljuset på flera smidiga sätt. Upplev det flexibla systemet som låter dig byta färg, dimra, ställa in ljusscheman, synkronisera ditt ljus med musik och film, samt en massa annat!

Hue delas upp i tre kategorier: White, Ambience och Color. Här kan du välja vad det är som passar dig och ditt boende, och skräddarsy en kombination av armaturer och ljuskällor i de olika kategorierna för det ultimata ljuset i din vardag.

Då hela systemet är format med ett öppet API kan du själv skapa applikationer som som gör det där unika som du vill kunna göra med dina lampor. Annars kan du använda dig av de över 1000 olika tredjepartsapplikationerna som skapar allt från smidiga säkerhetssystem, som tar hjälp av ljuset, till ett disko i ditt vardagsrum.
Philips Hue Armaturer
Armaturer från Philips Hue kommer med en mängd olika fokusområden. Vill du styra ljuset i badrummet efter tiden på dygnet för att göra det som mest behagligt? Eller kanske du vill belysa en yta i ditt hem med färg? Ett brett sortiment med armaturer i både full färg eller enklare vit belysning går att hitta i länkarna till höger.
Philips Hue Entertainment
Att ställa in ett passande ljus när man tittar på film eller lyssnar på musik har alltid varit en möjlighet med Philips Hue, men efter att applikationen Hue Sync lanserades kan hela ekosystemet användas på ett helt nytt sätt. Hue Sync kan läsa av det som händer på din datorskärm eller tv och sedan synkronisera ljuset som dina armaturer och lampor ger ifrån sig. På så vis skapar du känslan av att skärmen är större än vad den är, samt att hela rummet blir en del av upplevelsen.

Rekommenderade produkter för den ultimata upplevelsen finns här: Philips Hue Entertainment.

Spana särskilt in Philips Hue Sync box som även låter en tv utan inbyggd omgivningsbelysning sprida ljuset från tv:n vidare! Dessutom är det här en HDMI-switch med 4 aktiva ingångar som klarar 4K-upplösning, vilket låter dig smidigt koppla in exempelvis tv-box, spelkonsol, Chromecast och Apple-tv till din tv.
Philips Hue Outdoor
För dig som letar efter den perfekta belysningen för din uteplats kan du nu låta din smarta belysning expandera ut på gården, balkongen eller terrassen. Philips Hue Outdoor är en serie med utomhusarmaturer i en mängd olika former som är skapade för att klara av väder och vind samtidigt som du har full kontroll över ljuset. Kategorierna Hue White och Hue Color finns representerade i bland annat spotlights, ljusslingor, pollare och vägglyktor. Allt för att du ska hitta det som passar dig perfekt. Här finns även en rörelsesensor för utomhusbruk.
Vardagsbelysning
Förmågan att kunna kontrollera din belysning så att den passar dina dagliga behov är verkligen ett fantastiskt sätt att optimera de vakna timmar du har under dagen. Genom att använda dig av de olika ljusinställningarna som du kan få tillgång till genom produkter i kategorierna Philips Hue White Ambience och Philips Hue White and color Ambience, kan du kontrollera temperaturen på ljuset och med det ändra ljuset från ett kallare vitt ljus till ett varmare gult. Det kalla vita ljuset ger dig en energikick och gör det enkelt för dig att fokusera på text eller liknande arbetsuppgifter som kräver ett skarpare ljus. Det varma, gula ljuset är avslappnande och behagligt för ögonen och passar därför perfekt för en lugn stund i soffan med familj och vänner. När du vill kan du även använda dig av inställningen för dagsljus, som skapar en naturlig känsla i rummet och passar vardagliga uppgifter perfekt.


Se alla produkter från Philips Hue här