PrivatFöretag  SEKEUR
Varor: 0 st, Totalt: 0,00Kr
Mätteknik för alla
 m.nu på Prisjakt:
starrating
9.75 / 10
Läs våra omdömen
Kategorier
Köpvillkor Köpvillkor

Support

Alla supportfrågor, såväl rörande hårdvara som mjukvara skall i första hand ställas i forumet på www.temperatur.nu/forum. Frågor som ställs i forumet besvaras normalt inom 48 timmar och bespar oss mycket arbete som i stället kan läggas på att ta fram nya spännande produkter!

Fraktkostnad & Leverans

Leverans sker med Posten eller DHL Vi har inte någon möjlighet att lämna ut ordrar på plats!

Ordervärde
Posten AB
DHL
Posten MyPack (Sverige/Finland/Danmark)DPD Företagspaket 16:00 (Sverige)Service Point (Sverige)Paket Företag (Sverige)
Över 2000 kr0 kr89 kr89 kr149 kr
Under 2000 kr59kr129 kr89 kr149 kr
(Priser ink moms)
Lätta ordrar med lågt värde kan även skickas som 1:a-klassbrev till en kostnad om 0-39 kr (Sverige).


De flesta ordrarna skickas inom 1-2 arbetsdagar, vid hög orderingång kan tiden öka upp till 7 arbetsdagar. Du kan alltid se förväntad leveranstid i högerkolumnen.

Betalning

Betalning kan ske via bank-/kreditkort, förskottsbetalning eller via faktura. Inga extra avgifter tillkommer oavsett betalningssätt.
  • Bank/kreditkort
    Vi accepterar Visa och Mastercard. Alla transaktioner sker via en krypterad förbindelse. För att höja säkerheten både för oss och för dig som kund använder vi 3DSecure.
  • Faktura
    Minsta belopp som faktureras är 500 kr. Betalning skall ske inom 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 60 kr (privatperson) och 450kr (övriga). Dröjsmålsränta debiteras med 2,5% per månad. Vid fakturaköp tas en enkel kreditkontroll som inte syns i något register. Som privatperson/enskild näringsidkare får du en skriftlig kopia på den informaiton vi tagit del av. Vid utebliven betalning samarbetar vi med Visma Inkasso.
  • Delbetalning
    Villkor för delbetalning hittar du här

Försäljning till minderåriga

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från Mätteknik för alla.

Ångerrätt

På produkter som ej har anpassats/modifierats enligt dina önskemål kan du som kund enligt Distans- och hemförsäljningslagen ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan.

För att ångerrätten skall gälla komponenter som är känsliga för statisk elektricitet får antistatpåsen ej vara öppnad.

Ångerrätt och öppet köp gäller ej företag.

Vid en eventuell retur får du full ersättning för dina utlägg och vi står dessutom för returfrakten (Sverige/Finland/Danmark). Innan en eventuell retur måste du kontakta oss för att erhålla en returfraktsedel. RMA-blankett skall fyllas i och skickas med samtliga returer

Garanti & Reklamation

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du mot förmodan få problem med en vara, kontakta oss omgående och beskriv detaljerat problemet/felet. Vid alla returer står m punkt nu Sverige AB för alla fraktkostnader (Sverige/Finland/Danmark). Innan en eventuell retur måste du kontakta oss för att erhålla en returfraktsedel. RMA-blankett skall fyllas i och skickas med samtliga returer

Sekretess

När du ansluter till www.m.nu sker detta över en krypterad och säker anslutning. Mätteknik för alla är en Certifierad E-Handel enligt Rådet för E-handelscertifiering i Sverige.

Mätteknik för alla garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister.


Förväntad leveranstid är 1-3 arbetsdagar

Du har väl inte missat vår fyndhörna?

Copyright © 2014 m punkt nu Sverige AB
Mastercard Visa Posten DHL
Svea