Aqara

Aqara Smart Dörrklocka G4

Art.nr: SVD-C03
1 449:-
I lager
Leveranstid: 1-3 vardagar

Smart Dörrklocka med video från Aqara!

- Stöd för Homekit
- 7 dagar molnlagring ingår!
- Känner igen ansikten
- Välj din egna ringsignal!

  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Aqara G4 är inte bara en smart videodörrklocka – det är ett underverk av teknik med en mängd avancerade funktioner som är skapade för att ge dig både trygghet och komfort. Med den revolutionerande lokala AI-ansiktsigenkänningen kan du snabbt och smidigt känna igen besökare och få personliga meddelanden på din mobil.

Dessutom är Aqara G4 världens första batteridrivna dörrklocka som stödjer Apple HomeKit Secure Video och är kompatibel med streaming till både Google- och Alexa-smartdisplayer.

Du kan se och prata med dina besökare från var som helst med din smartphone, tack vare den högupplösta kameran och den klara ljudkvaliteten. Aqara G4 erbjuder också generös sju dagars gratis molnlagring, så att du kan spara pengar och ha en utmärkt lagringsupplevelse.

Njut av on-demand-video och tvåvägskommunikation, tillsammans med en praktisk inomhusklockrepetitor. Med hjälp av den unika röstförändringstekniken kan du skydda ditt privatliv och personifiera din dörrklocka med anpassade ringtoner. Aqara G4 är enkel att installera och kompatibel med de flesta dörrar. Beställ din Aqara G4 idag och upplev den bästa smarta dörrklockan på marknaden!

Du kan anpassa larm och notiser efter dina behov, och välja när du vill ha lugn och ro. Du kan också skapa zoner där du inte vill bli störd eller filmad, för att respektera din integritet. Aqara G4 fungerar både med batteri och elnät, så du behöver inte oroa dig för strömavbrott eller kablar.

Dessutom är den vattentålig och tål alla väder, så du kan använda den både inomhus och utomhus. Aqara G4 är den perfekta partnern för att göra ditt hem tryggare och smartare, och avskräcka oinbjudna gäster.

Radioteknik: WiFi
Spänning: 5V DC
HomeKit: Ja