-5%
Philips

Welcome Hue White - Floodlight - 15W 230V

Art.nr: 8718696170540
1 299 Kr 1 234 Kr
Lagerstatus: 3
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Welcome är en Hue spotlights som agerar som strålkastare, det vill säga, den ger ifrån sig ett stort mängd ljus över en stor yta. Den lyser upp din uppfart, bakgård, eller annan yta som behöver mycket ljus. Använd Philips Hues funktionalitet för att skapa ljusscheman, eller ställ in i applikationen att din belysning ska välkomna dig hem efter en dag på jobbet. Hue Welcome är del av familjen Hue White, vilket betyder att den har ett varmvitt ljus som går att dimra. För en mer avancerad strålkastare, se Philips Hue Discover, som istället är del av familjen Hue White and Color Ambience.  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Welcome är en Hue spotlights som agerar som strålkastare, det vill säga, den ger ifrån sig ett stort mängd ljus över en stor yta. Den lyser upp din uppfart, bakgård, eller annan yta som behöver mycket ljus. Används Philips Hues funktionalitet för att skapa ljusscheman, eller ställ in i applikationen att din belysning ska välkomna dig hem efter en dag på jobbet. Hue Welcome är del av familjen Hue Ambience, vilket betyder att den kan ändra på temperaturen på det vita ljuset, från ett kallare vitt till ett varmare gult. För en mer avancerad strålkastare, se Philips Hue Discover, som istället är del av familjen Hue Color.


Hue White Ambiance

Visste du att belysning kan förenkla din vardag? Med Philips White Ambiance kan du få tillbaka energin, väckas på morgonen, få hjälp att läsa eller bara koppla av. Du bestämmer! Detta gör du enkelt med antingen ett knapptryck i Hue-applikationen eller med hjälp av Hue dimmern. Gör dina dagliga rutiner till stunder att njuta av. Ställ in valfri nyans av vitt ljus, från energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ett perfekt val för den sociala konsumenten som uppskattar välmående i hemmet.

4 olika ljusinställningar (Kelvin)

Ljus påverkar ditt humör, beteende och rutiner. Ställ in rätt stämning med hjälp av ljus under hela året. Fyra knappar för de olika ljusinställningarna. Genom ljusinställningen avslappnad (Relax) får du ett behagligt mjukt sken av vitt ljus i ljusstyrkan 2200 kelvin. När du känner för att läsa (Read) kan du justera ljusinställningen upp mot 2900 kelvin med ett enkelt knapptryck som ger ett starkare vitt ljus. Tredje ljusinställningen på 4300 kelvin hjälper dig att koncentrera(Concentrate) och passar mycket väl vid studier eller arbete. Den sista ljusinställningen som höjer energin(Energize) i hemmet ligger på 6400 kelvin i ljusstyrka och passar utmärkt i samverkan med dagsljus.

ZigBee


Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.

Dimbar via Philips Hue Bridge
Watt: 15W
Lumen: 2 300 lumen
Inkluderade lampor: 1
Höjd: 16cm
Djup; 15,3cm
Bredd: 22 cm
IP klassning: IP44

IP-klassning: IP44
Spänning: 230V AC 50Hz
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här