Philips

Impress Hue White and Color Ambience Vägglampa Svart - 8W Lågspänning

Art.nr: 8718696174333
1 399 Kr
Denna produkt finns för närvarande ej i lager.
Lagerstatus: 0
Leveranstid: -

Detta är det senaste tillskottet till Impress-familjen och är det perfekta utomhusljuset för ditt hem. Den svarta glaskuben är vacker både tänd som släckt och bidrar med ett klart och tydligt ljus om 360 grader som tar din uteplats till nästa nivå. Du kan välja mellan 16 miljoner olika nyanser för att ge ditt hem den utsmyckningen du vill, samt nogrant dimma ljuset beroende på humör eller tillställning. För en högre bekvämlighet kan du ställa in en timer som styr när lamporna skall släckas på fasta eller slumpmässiga tidpunkter via Philips Hues app, och du kan annars kontrollera ljuset vart du än befinner dig. Lampan är också IP44 vilket betyder att den tål rinnande vatten och tillsammans med den långa livslängden är inte Impress bara snygg utan också miljövänlig.  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Detta är det senaste tillskottet till Impress-familjen och är det perfekta utomhusljuset för ditt hem. Den svarta glaskuben är vacker både tänd som släckt och bidrar med ett klart och tydligt ljus om 360 grader som tar din uteplats till nästa nivå. Du kan välja mellan 16 miljoner olika nyanser för att ge ditt hem den utsmyckningen du vill, samt nogrant dimma ljuset beroende på humör eller tillställning. För en högre bekvämlighet kan du ställa in en timer som styr när lamporna skall släckas på fasta eller slumpmässiga tidpunkter via Philips Hues app, och du kan annars kontrollera ljuset vart du än befinner dig. Lampan är också IP44 vilket betyder att den tål rinnande vatten och tillsammans med den långa livslängden är inte Impress bara snygg utan också miljövänlig.

Vägglampa i serien Impress för anslutning till vägguttag via batterieliminator.

Impress

Impress är en modern och unik familj med utomhusarmaturer som är en del av ekosystemet Philips Hue. Familjen består av piedestaler och pollare i olika varianter för 230V eller 24V samt två vägglyktor. Med fantastisk design som fokuserar på 360 graders ljus, kommer den Impress som du väljer att belysa dina utomhusytor med fantastiskt ljus. Används Philips Hues funktionalitet för att skapa ljusscheman, eller ställ in i applikationen att din belysning ska välkomna dig hem efter en dag på jobbet. Med tillgång till över 16 miljoner olika nyanser, tillåter Impress dig att måla sin utomhusplats i färg och skapa den perfekta atmosfären.


Hue White and Color Ambiance

Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.

Färg

Välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen, som gör det enkelt att spara dina favoritljusinställningar och hämta tillbaka bara med hjälp av ett fingertryck. Dessutom kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, från det kalla energigivande dagsljuset till det avslappnande varmvita ljuset.

Högkvalitativt material

Har tillverkats specifikt för utomhusutrymmen. Den är slitstark, tålig och lyser upp din uteplats kväll som natt. Den är tillverkad av hög kvalitet i gjuten aluminium. Perfekt för montering på terrassväggar eller vid ytterdörren.

Dimbar via Philips Hue Bridge
Watt: 8W/lamp
Lumen: 1 200 lumen/lamp
Höjd: 24 cm
Längd: 14,1cm
Bredd: 12 cm
IP klassning: IP44

Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här