Philips

Fuzo Hue White Vägglampa Slimmad 15W 230V

Art.nr: 8718696170632
799 Kr
Lagerstatus: 2
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Med inspiration taget från den extremt populära utomhusarmaturserien Arbour, är Fuzo en kubisk och modern familj med utomhusarmaturer som nu är en del av ekosystemet Philips Hue.

Serien Fuzo är del av kategorin Hue White, vilket betyder att lampan har en varmvit färgton och är dimbar. Den lyser upp din uppfart, bakgård, eller annan yta som behöver mycket ljus. Används Philips Hues funktionalitet för att skapa scheman, eller ställ in i applikationen att din belysning ska välkomna dig hem efter en dag på jobbet.  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Belysningsarmatur för väggmontering  med låg profil. För fast anslutning till 230V.

Med inspiration taget från den extremt populära utomhusarmaturserien Arbour, är Fuzo en kubisk och modern familj med utomhusarmaturer som nu är en del av ekosystemet Philips Hue.

Serien Fuzo är del av kategorin Hue White, vilket betyder att lampan har en varmvit färgton och är dimbar. Den lyser upp din uppfart, bakgård, eller annan yta som behöver mycket ljus. Används Philips Hues funktionalitet för att skapa scheman, eller ställ in i applikationen att din belysning ska välkomna dig hem efter en dag på jobbet

Styr det på ditt sätt

Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta via Philips Hue-appen eller lägg till inomhusströmbrytarna i systemet för att byta ljus. Ställ in timers, aviseringar, larm och mycket mer och njut av den kompletta Philips Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Assistant så att du kan styra belysningen med rösten.

Ställ in en timer för bekvämlighetens skull

Njut av längre kvällar utomhus, avsluta trädgårdsarbetet senare eller gå ut med soporna efter solnedgång. Ställ in Philips Hue så att belysningen tänds automatiskt vid att lägga scheman eller använd soluppgångs- och solnedgångsprogrammet. Naturligtvis kan du även släcka eller dimra belysningen på samma sätt. Du behöver aldrig mer oroa dig för om du glömde släcka lamporna.

Vädertålig (IP44)

Den här Philips Hue-utomhuslampan är särskilt utformad för utomhusmiljöer och har genomgått noggranna prestandatester. IP-klassen anges med två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Den här lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk från alla håll. Den här produkten är den vanligaste och passar för allmänt utomhusbruk.

Hög kvalitet

Produkterna är särskilt framtagna för utomhusbruk. Vi använder material av högsta kvalitet för att säkerställa bästa möjliga prestanda utomhus som smart användning av material för bästa möjliga radiofrekvens.

Dimbar via Philips Hue Bridge
Watt: 15W/lamp
Lumen: 1 150 lumen/lamp
Inkluderade lampor: 1
Höjd: 22,1cm
Djup; 7,5cm
Bredd: 16,6cm
IP klassning: IP44

IP-klassning: IP44
Spänning: 230V AC 50Hz
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här