-5%
Philips

Discover Hue White and Color Ambiance - Floodlight - 15W 230V

Art.nr: 8718696170533
1 499 Kr 1 424 Kr
Lagerstatus: 2
Leveranstid: 1-3 Vardagar

Discover är en Hue spotlight som agerar som strålkastare, det vill säga, den ger ifrån sig ett stort mängd ljus över en stor yta. Den lyser upp din uppfart, bakgård, eller annan yta som behöver mycket ljus. Används Philips Hues funktionalitet för att skapa ljusscheman, eller ställ in i applikationen att din belysning ska välkomna dig hem efter en dag på jobbet. Med tillgång till över 16 miljoner olika nyanser, tillåter Discover dig att måla sin utomhusplats i färg och skapa den perfekta atmosfären. För en enklare strålkastare, se Philips Hue Welcome, som istället är del av familjen Hue Ambiance.  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Discover är en Hue spotlight som agerar som strålkastare, det vill säga, den ger ifrån sig ett stort mängd ljus över en stor yta. Den lyser upp din uppfart, bakgård, eller annan yta som behöver mycket ljus. Används Philips Hues funktionalitet för att skapa ljusscheman, eller ställ in i applikationen att din belysning ska välkomna dig hem efter en dag på jobbet. Med tillgång till över 16 miljoner olika nyanser, tillåter Discover dig att måla sin utomhusplats i färg och skapa den perfekta atmosfären. För en enklare flodljus, se Philips Hue Welcome, som istället är del av familjen Hue White.


Hue White and Color Ambiance

Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.

Färg

Välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen, som gör det enkelt att spara dina favoritljusinställningar och hämta tillbaka bara med hjälp av ett fingertryck. Dessutom kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, från det kalla energigivande dagsljuset till det avslappnande varmvita ljuset.


ZigBee

Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.


Dimbar via Philips Hue Bridge
Watt: 15W
Lumen: 2300 lumen
Inkluderade lampor: 1
Höjd: 16cm
Djup; 15,3cm
Bredd: 22 cm
IP klassning: IP44

IP-klassning: IP44
Spänning: 230V AC 50Hz
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här