-20%
Philips

2 x Lucca Vägglampa Anthracite 1x9.5W 230V + Hue Outdoor Motion Sensor

Art.nr: HUE BUNDLE V12
1 707 Kr 1 365 Kr
Lagerstatus: Fåtal i lager
Leveranstid: 1-3 Vardagar

JUST nu kan du köpa ett bundle med 2 st Lucca vägglampor och Hue Outdoor motion sensor och få 20 % RABATT!

Lucca är en familj utomhusarmaturer som är del av Philips Hue ekosystem. Sätt upp scheman, använda dig av "geo-fencing" så att belysnings tänds automatiskt när du kommer hem, eller kontrollera alla armaturer samtidigt med mobilen. Lucca utnyttjar en Hue White LED-ljuskälla, som levererar perfekt ljus när du än vill använda den. Familjen Lucca består av en pelare, pedestal, och vägglykta. Alla med stilig, modern design.

Komplettera med en utomhus-rörelsesensor som är helt trådlös och batteridriven. Tål att monteras utomhus och tänder belysning efter dina önskemål när någon närmar sig ditt hus eller rör sig på din uteplats.  • Tipsa
    Tipsa en vän
  • Önska
Dela:

Ett bundle bestående av 2 st Lucca vägglampor och 1 st Hue Motion Sensor.

PHILIPS HUE LUCCA VÄGGLAMPA

Med armaturen medföljer 1st Hue White 9.5W A60 E27 

Du kan om du vill använda en White Ambience eller White and color Ambience-lampa i armaturen.

Effektfullt ljus

Ger ett varmvitt ljus som skapar en trevlig atmosfär. Det som gör att denna ger ett varmvitt ljus är de olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus.

Vädertålig

'Är speciellt tillverkad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-nivån beskrivs med hjälp av två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm och den andra mot vatten. Arbour har IP-klass 44, vilket innebär att den tål vattenstänk. Är en perfekt produkt för allmän användning utomhus.

PHILIPS HUE MOTION SENSOR

Philips Hue välkomnar dig hem, bokstavligen! Denna produkt från Philips Hue- en utomhus-rörelsesensor är helt trådlös och batteridriven. Tål att monteras utomhus och tänder belysning efter dina önskemål när någon närmar sig ditt hus eller rör sig på din uteplats.

Rörelseavkänning

Automatiskt rörelseavkänning som når upp till 12 meter och passar utmärkt till garageuppfart, entré, trädgård eller uteplats. Fästdetaljer medföljer så du kan montera sensorn i flera olika vinklar.

Dagsljussensor

Inbyggd ljussensor gör att belysningen endast tänds när det behövs. Känner sensorn inte av någon rörelse-dämpas ljusen mjukt och släcks sedan helt automatiskt vilket du styr via Hue-appen. Med detta sparar du energi genom att använda ljuset endast när det behövs och de områden där belysningen inte behövs släcks det.

Dag- och nattinställning

Du kan justera och ange olika ljussättningar för dag och natt. Med hjälp av aktiveringarna kan sensorn aktivera klart vitt ljus för att se bättre på dagen medan på natten aktivera en nattlampa som gör att du ser utan att störa. Detta kan hjälpa ditt barn och dig ifall man behöver stiga upp under natten. Att då kunna få snällare ljus på toaletten är fantastiskt.

Ekosystemet

Genom Hue-bryggan kan du installera upp till 50 ljuskällor eller armaturer och 25 kontroller till Philips Hue-bryggan. Som sedan styrs genom Philips Hue-appen som finns för både iOS och smarta android-enheter.

ZigBee

Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.

HUE LUCCA

Dimbar via Phlips Hue Bridge
Watt: 9,5W/lamp
Lumen: 840 lumen/lampa
Färgtemperatur: 2 700 K (varmvit)
Inkluderade lampor: 1
Höjd: 21,4cm
Djup; 11,4cm
Bredd: 17,0cm
IP rating: IP44

HUE MOTION SENSOR

Detekteringsavstånd: 12 meter
Horisontell detekteringsvinkel: 160 grader
Vertikal detekteringsvinkel: 80 grader
Batterier: 2 x AA
Livslängd batterier: Upp till 2 år
Storlek: 64 x 76 x 76 mm
IP54 klassad - går att använda utomhus

IP-klassning: IP44
Spänning: 230V AC 50Hz
Varning!
Hemautomation är starkt vanebildande och kan snabbt leda till ett beroende av att automatisera mer och mer.
Läs mer här